Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Qui és Jordi Fàbrega

Vaig néixer el 10 de juliol de 1972 a Lleida i he estat fortament vinculat des del meu naixement amb la Seu d’Urgell, i aquesta és la meva ciutat on des de fa anys hem triat viure-hi amb la meva família.

El meu pare és fill de la Guàrdia d’Àres i la meva àvia materna de Taús, els meus pares tenen una casa amb els meus tiets al Barri Sant Pere des que jo era un lactant, i és aquí on he passat tot els estius i resta de períodes de vacances escolars de la meva vida, primer com un nen que juga amb els amics al carrer i, posteriorment com un jove que aprofita els estius per a treballar (en el meu cas molts d’ells a un escorxador a Noves de Segre), i així poder ajudar a pagar-me els estudis.

Veure el perfil del candidat

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida (amb premi extraordinari de llicenciatura) el 1996 i després d’estudiar l’examen MIR durant tot un any a la Seu d’Urgell, em vaig especialitzar en Pediatria a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (1998-2002). Després de treballar com a adjunt de pediatria a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron (2002-2004), a la Mútua de Terrassa (2004-2006) i a l’Hospital Germans Trias i Pujol (2006-2009), l’estiu del 2009 torno a la Seu amb la meva família, per a treballar com a pediatre a la cooperativa Pediatria dels Pirineus, de la que en soc un dels socis fundadors.

Entre el 2006 i el 2009 vaig ser professor associat de Pediatria a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, càrrec que vaig deixar per traslladar-me a la Seu, i actualment soc professor associat de Pediatria a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida des de l’octubre del 2017. Durant l’any 2012 vaig realitzar el màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat de Barcelona.

Des del març del 2014 fins al novembre del 2018 vaig ser el director assistencial de la Fundació Sant Hospital de la Seu, càrrec al que vaig renunciar per a presentar-me com a alcaldable a la Seu d’Urgell, al considerar-ho èticament incompatible. Actualment segueixo com director assistencial de la cooperativa Pediatria dels Pirineus, que presta els serveis maternoinfantils a l’Alt Urgell i els serveis pediàtrics a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça.

Tinc un fill, i és amb ell amb qui gaudeixo tot el temps lliure que els hi puc dedicar. M’agraden les xarxes socials, la fotografia, els esports i viatjar, i actualment soc el secretari del Club de Futbol Ciutat de la Seu. Gràcies a la meva afició a la fotografia i a la meva estima pel territori vaig tenir l’honor de ser uns dels fundadors del col·lectiu d’instagramers Igersseu i en soc un dels administradors, amb ells compartim imatges de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu a Instagram, així com imatges de tot el món realitzades per urgellencs/ques.

Arrel de les denúncies als professionals de l’ensenyament de diferents escoles de la Seu d’Urgell, es va crear la Comissió de Suport a l’Escola Catalana de la Seu d’Urgell, de la que vaig ser uns dels portaveus. I ara que al Tribunal Suprem de Madrid s’interessa pels socis de diferents associacions, puc dir orgullós que també soc soci d’Òmnium Alt Urgell i de l’Assemblea Nacional de Catalunya.

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell