Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Ens activem, torna la nostra Festa Major!

Article de Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell: "Us animo a gaudir de la Festa Major, adaptada però recuperada, amb responsabilitat, complint totes les mesures sanitàries, però al costat de la vostra gent estimada."

Després d’un any i mig molt complicat, on la pandèmia ens ho ha trasbalsat tot i on hem patit dolor, pèrdues i distanciament dels nostres éssers estimats, ens hem guanyat el dret a gaudir de nou de la nostra Festa Major.

Gràcies a la implicació de tothom, en primer lloc dels nostres sanitaris i de la resta de professionals de primera línia -a tot arreu-, però també de tots els urgellencs i les urgellenques, que amb la vostra responsabilitat heu revertit situacions epidemiològiques molt complicades, ara hi arribem amb unes xifres que ens permeten gaudir de nou de la nostra estimada Festa Major.

No obstant, hem de celebrar una Festa Major adaptada a les circumstàncies epidemiològiques i a les mesures preventives que ens marca la pandèmia. Per aquest motiu, hi ha activitats que no es poden celebrar i totes les altres s’han modificat i adaptat per garantir la vostra seguretat. Per això tots els actes són amb reserva prèvia de plaça, que es pot fer de manera molt fàcil telemàticament o bé presencialment a l’Espai Ermengol, i amb el públic assegut. No podem fer cercaviles, ni balls, ni el correfoc, ni les casetes, ni el nostre estimat Ball Cerdà (el ballaran l’Ot i la Urgell, els nostres gegants, en representació de tota la Seu d’Urgell). Però sí que tindrem atraccions, fira, activitats esportives, teatre, gegants, cinema a la fresca, la (recuperada) gimcana de colles, castell de focs, jocs i concerts per a tots els públics i totes les edats.

Aquest any el pregó farà justícia amb el col·lectiu que ho ha donat tot per fer front a la pandèmia, que ens ha cuidat, ens ha guarit i ara ens està vacunant per superar la COVID-19. Una representació dels professionals sanitaris de la Seu d’Urgell ens donarà el tret de sortida a la Festa Major 2021 des del balcó de l’Ajuntament, com a reconeixement de tota la ciutat a la seva tasca impagable. I que ens recorda que la pandèmia encara no s’ha acabat i que la nostra responsabilitat és fonamental, també aquests dies.

Deixeu-me agrair la feina de tothom que hi ha al darrera d’aquesta Festa Major, més complicada d’organitzar que mai. Sense la tasca dels treballadors municipals, de la Comissió de Festes, de totes les entitats i clubs i totes les persones voluntàries que hi col·laboren, això no seria possible. Un treball coral que des de la regidoria de Festes amb el Carlos Guàrdia al capdavant ha aconseguit programar la millor Festa Major possible. I no em vull oblidar de totes les persones a qui us toca treballar aquests dies, des del servei públic o en qualsevol altra feina. Un esforç fonamental perquè la Festa Major sigui un èxit i tothom en pugui gaudir.

Us animo a gaudir de la Festa Major, adaptada però recuperada, amb responsabilitat, complint totes les mesures sanitàries, però al costat de la vostra gent estimada. Ens activem i ens retrobem de nou a la Festa Major.

Bona Festa Major 2021 a tothom!


Jordi Fàbrega i Sabaté
Alcalde de la Seu d’Urgell

Més articles

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell