Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jornada Jove de la Seu d’Urgell, el talent del nostre jovent

Article de Joan Llobera: "A la nostra ciutat tenim un jovent molt actiu, inquiet, dinàmic i amb un enorme talent que, malauradament, no troba gaires cops per a mostrar-lo, ni de que a partir d’aquest talent i esforç es generin oportunitats."

Aquest dissabte 4 de juny tindrà lloc a la Seu d’Urgell la 2a Jornada Jove, una excel·lent oportunitat pel nostre jovent de mostrar el seu talent, i per tota la ciutadania de la Seu i Castellciutat de conèixer-lo. 

Massa sovint en aquests temps no som conscients del que tenim, i del que ens envolta. Sobretot quan parlem del nostre jovent, sovint massa estigmatitzat en actituds que, la majoria de cops, estan molt i molt allunyades de la realitat. A la nostra ciutat tenim un jovent molt actiu, inquiet, dinàmic i amb un enorme talent que, malauradament, no troba gaires cops per a mostrar-lo, ni de que a partir d’aquest talent i esforç es generin oportunitats. 

L’any passat, des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i amb col·laboració amb una bona colla d’aquest jovent, vam organitzar una primera Jornada Jove amb activitats culturals, esportives, paradetes, concerts… Va ser tot un èxit, i això ens va fer decidir que aquesta activitat, pel jovent i amb el jovent, havia vingut per quedar-se. 

Aquest dissabte a la plaça Joan Sansa celebrarem la 2a edició, organitzada des de l’OJAU conjuntament amb una setantena de joves i entitats. És una jornada on volem donar visibilitat al jovent de la Seu i de la comarca. Tenim molta sort perquè els i les joves són molt actius, tant a nivell esportiu, cultural, musical, entre d’altres disciplines. Per això volem donar l’oportunitat a aquest jovent que pugui mostrar davant de tota la Seu tot el seu talent.

Enguany gaudirem d’unes activitats prèvies divendres 3 de juny, a partir de les sis de la tarda al passeig Joan Brudieu: una gimcana, un sopar i música en directe.

Però el gruix de la jornada tindrà lloc dissabte 4 de juny amb activitats durant tot el dia a la plaça de Joan Sansa: estands de joves emprenedors del territori,  il·lusionisme, art, vòlei, zumba, ioga, dansa contemporània, futbol femení 3×3, tallers a càrrec d’ALLAU i La Tartera, de grafits i murals amb B:K, una jove pintant en directe, una altra jove elaborarà pastissos creatius també en directe, una entrevista en directe a Laia Pi -esportista urgellenca de trial (motociclisme)-,  l’actuació musical d’un grup jove de la Seu d’Urgell, Flanders,  Dj i una festa Holly, amenitzada per joves artistes de l’Escola de Teatre de la Seu. Tot això, amb la participació de Joan Roqué, un jove speaker urgellenc, que anirà ambientant aquesta segona jornada jove de la Seu d’Urgell.

En resum, una Jornada organitzada amb i pel jovent per donar a conèixer el seu talent en múltiples activitats. Us animem a totes i tots a participar-hi, a atansar-vos al passeig Joan Brudieu divendres i a la plaça Joan Sansa dissabte i a gaudir, i al·lucinar, amb tot el talent jove que tenim, i que a vegades no en som prou conscients.

 

Joan Llobera i Sanmartí
Regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

Més articles

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell