Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell
Pere Porta i Colom

Pere Porta i Colom

Edat: 53 anys.

Professió i situació laboral:
Diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Llicenciat en Ciències del Treball; Mestratge en Funció Directiva; Postgrau d’estratègia i competitivitat regional.

Funció pública, des de 1986-actualitat (1986-1989 Generalitat Catalunya – Departament de Governació / 1989-2011 Consell Comarcal de l’Alt Urgell / 2011-actual Generalitat Catalunya- Departament de Territori i Sostenibilitat)

Director de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, organisme autònom del Departament de Territori i Sostenibilitat

Activitats o associacions i entitats amb les que tens relació:
Consell Esportiu de l’Alt Urgell (2003-2014) i SEDIS Bàsquet (2003-vigent)

Què és el que més t’agrada de la Seu?
La capacitat de generar activitats tant diverses com ara esportives, culturals o de promoció territorial a partir d’un bon teixit associatiu.

Què és el que menys t’agrada de la Seu?
Les dificultats per poder generar ocupació estable i així poder retenir el talent jove que té molt difícil el retorn al territori.

Per què et presentes a les eleccions municipals?
Per acompanyar un grup de persones amb molta il·lusió i empenta pel projecte de ciutat, i alhora recolzar-ne públicament altres que no ho tenen fàcil en aquest moment políticament tant complicat.

Com t’imagines la Seu d’aquí uns anys?
Encapçalant el discurs pirinenc a partir d’un bon relat de territori d’oportunitats, capaç de fixar nova població i de generar noves economies, per viure-hi!

Un defecte i una virtut personal.
Defecte: soc massa reservat. Virtut: la constància.

L'equip

Contacta amb nosaltres

© 2022 Junts per la Seu d'Urgell