Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell
Mireia Font i Gras

Mireia Font i Gras

Número 2 a la llista

Edat: 46 anys.

Professió i situació laboral:
Gerent del consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya.

Activitats o associacions i entitats amb les que tens relació:
CEFUC, Amics de la Sardana de la Seu, Associació Dones i confraresses de l’Alt Urgell, Institut Estudis Comarcals Alt Urgell. (IECAU), Associació de Lleure de l’Alt Urgell (ALLAU), CH Patinatge Artístic Cadí, EDFOR, Òmnium Cultural, Sedis Bàsquet, AMPA Albert Vives i AMPA IES Joan Brudieu.

Què és el que més t’agrada de la Seu?
La seva gent i la qualitat de vida que ens ofereix. Penso que tenim la sort de viure en un entorn privilegiat que ens ofereix oportunitats si sabem i volem trobar-les. Hi ha poques ciutats al Pirineu o a la Catalunya rural que disposin dels recursos que té la Seu i és curiós que sovint ha de venir gent de fora per veure-ho i valorar-ho.

Què és el que menys t’agrada de la Seu?
A vegades em sorprèn la baixa autoestima que tenen algunes persones que viuen a la Seu de la nostra ciutat. M’agrada comptar amb la gent que suma, que es positiva i que mira de fer coses per la Seu perquè tots hi puguem viure millor. Penso que si sumem tot surt millor. En determinats moments la distància a les grans capitals, suposa inconvenients com el fet d’haver de marxar a estudiar fora (amb el risc de la fuga de talents) o en cas de determinades malalties cròniques els constants desplaçaments que implica.

Per què et presentes a les eleccions municipals?
Molt senzill…. per mirar de fer coses positives per la gent de la Seu per tal que tothom pugui viure-hi millor. Al final és una decisió personal que implica molts sacrificis a nivell personal i familiar amb la única missió de fer quer tothom es senti orgullós com jo mateixa viure de la nostra ciutat; res més que això.

Notícies relacionades

L'equip

Contacta amb nosaltres

© 2022 Junts per la Seu d'Urgell