Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell
Jordi Fàbrega i Sabaté

Jordi Fàbrega i Sabaté

Número 1 a la llista

Edat: 46 anys.

Professió i situació laboral:
Llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Pediatria i àrees específiques. Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries. Professor de Medicina de la Universitat de Lleida. Director Assistencial de Pediatria dels Pirineus, SCCLP.

Activitats o associacions i entitats amb les que tens relació.
Secretari del Club Esportiu Ciutat la Seu. Portaveu de la Comissió en Defensa de l’Escola Catalana de la Seu d’Urgell. Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears- Filial de l’Alt Urgell i de la Societat Catalana de Pediatria. Membre d’Òmnium AltUrgell i l’ANC.

Què és el que més t’agrada de la Seu?
Que disposa de tots els ingredients per fer un magnífic lloc per viure, sobretot en família i per veure créixer els teus fills. Tenim un entorn fantàstic, un tamany perfecte (ni massa gran ni massa petit) i al ser capital de comarca les possibilitats de tenir tots els serveis a casa nostra.

Què és el que menys t’agrada de la Seu?
La gent que tot el dia està projectant una imatge falsa de la ciutat, i fent que aquest missatge cali a la societat.

Per què et presentes a les eleccions municipals?
Per què m’estimo la Seu i la gent de la Seu. I durant tots aquests anys a càrrecs tècnics dins la Sanitat, t’adones que tenim mancances (no només en l’àmbit salut), que repercuteixen en la gent, sobretot en els més desfavorits, i que aquestes mançanes només es poden solucionar des de la política. Tots aquest anys he vist néixer a molts urgellencs i urgellenques, ara vull aportar per facilitar-los el millor futur possible a la millor ciutat possible, la seva.

Com t’imagines la Seu d’aquí uns anys?
Imagino una ciutat, referent en qualitat de vida, al servei dels ciutadans, capital de Pirineu en un país on es respectin els drets i les llibertats de tothom.

Un defecte i una virtut personal.
Un defecte: a vegades sóc massa impulsiu (soc més de demanar perdó que permís) / Una virtut: que procuro envoltar-me de la millor gent possible, i m’agrada molt veure’ls créixer i assolir els seus reptes.

 

QUI ÉS JORDI FÀBREGA

Notícies relacionades

L'equip

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell