Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell
Enriqueta Vidal i Jofre

Enriqueta Vidal i Jofre

Edat: 46 anys.

Professió i situació laboral:
Administrativa i comercial. Actualment estic treballant al servei de cuina de la Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell i estudio el 3er nivell de competències en tecnologies de la comunicació i la informació al Centre de Formació d’adults de la Seu.

Activitats o associacions i entitats amb les que tens relació
Soc voluntària de l’ANC (Assemblea Nacional de Catalunya) de l’Alt Urgell, membre de l’Associació Sardanista de La Seu i de l’Associació de dones i confraresses de l’Alt Urgell, i practico activitats esportives al Karate Pirineus.

Què és el que més t’agrada de la Seu?
La gran qualitat de vida que tenim, per mi és un privilegi l’entorn natural del què podem gaudir, m’agrada la seva gent, la vida s’hi respira, i la gran riquesa que tenim tan històrica, cultural, esportiva…

Què és el que menys t’agrada de la Seu?
Que el jovent, que es deleix per viure-hi, hi trobin dificultats a l’hora de trobar sortides laborals.

Per què et presentes a les eleccions municipals?
Perquè m’agrada molt treballar en positiu per la meva ciutat i per tota la seva gent, i crec que tot i tenir un municipi de gran nivell, amb molts sectors, encara podem invertir més esforços en treballar més i millor.

Com t’imagines la Seu d’aquí uns anys?
M’imagino una Seu mantenint el nivell de qualitat de vida, amb l’esperança que trobarem més sortides laborals pel jovent, que millorarem el comerç. I com no, també a la primera línia de les noves tecnologies.

Un defecte i una virtut personal.
Un defecte, la impulsivitat. Una virtut, treballar per ajudar als altres, i per deixar una societat més justa a tots els nivells per les futures generacions.

L'equip

Contacta amb nosaltres

© 2022 Junts per la Seu d'Urgell