Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’equip

Som un grup divers de persones, honestes i treballadores, que ens hem unit amb la idea de dedicar un temps de la nostra vida, al marge de la nostra etapa professional, al servei de la Seu d’Urgell i al servei de tots els urgellencs i les urgellenques.

Volem dedicar tot el nostre esforç en crear una ciutat amable, una ciutat que aprofiti el nostre privilegiat entorn per dotar-la de la màxima qualitat de vida perquè en puguem gaudir tots i totes. Volem convertir la nostra ciutat en un referent en qualitat de vida, al Pirineu i a Catalunya. Però al mateix temps una ciutat connectada al món, com una veritable capital del segle XXI, per poder crear noves oportunitats laborals per a tothom.

No obstant, en aquest moment polític d’injustícia i d’anormalitat democràtica que suposa tenir part del Govern de Catalunya a la presó o bé a l’exili també ens comprometrem en fer que la Seu d’Urgell continuï sent un referent en la defensa dels drets democràtics del país i la denúncia de les injustícies polítiques.

Qualitat de vida i prosperitat en un país democràtic que pugui escollir lliurement el seu futur. Una ciutat verda, una ciutat connectada, una ciutat amb oportunitats, una ciutat que aprofiti el talent, una ciutat amb serveis. Una ciutat de la qual tots ens en sentim orgullosos.

Aquesta és l’equació que a Junts per la Seu ens agradaria trobar-li la solució, i per a la qual treballarem de valent, junts, per aconseguir-la. I aquest és el projecte al qual us convidem a sumar-vos-hi per a fer plegats aquest camí cap al futur, aquest camí cap al present, aquest camí cap a la millora de la nostra qualitat de vida, de totes les urgellenques i els urgellencs.

El nostre equip

Suplents

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell