Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Xavier Estival serà el número cinc de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu

Estudiant d’enginyeria informàtica, serà el candidat número cinc a la llista per a les eleccions municipals del 26 de maig a la Seu. Estival, nascut a la ciutat, té 36 anys i treballa a una empresa de transport de la Seu d’Urgell

Xavier Estival va estudiar el batxillerat tecnològic i actualment compagina la seva feina a una empresa de transport de la Seu d’Urgell amb els estudis d’Enginyeria Informàtica a la Universitat d’Andorra, que està finalitzant. Estival ha estat i està fortament vinculat a les activitats lúdiques i del jovent de la nostra ciutat, durant 10 anys va treballar amb les activitats per a joves i infants a l’escorxador i/o als casals d’estius de l’ajuntament, i forma part de la Comissió de Festes de la Seu d’Urgell des de fa 17 anys.

Estival reconeix que el que més li agrada de la Seu “és la pròpia gent de la Seu, el millor que tenim”, i que s’incorpora al projecte de Junts per la Seu “amb la màxima il·lusió possible per posar el meu granet de sorra per la gent que tant m’estimo”. “M’imagino en un futur una ciutat molt agradable, i el millor lloc del món per viure-hi”, afegeix Estival.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “l’aportació que fa Xavier Estival al projecte de Junts per la Seu és fonamental, sobretot en l’àmbit del jovent pel seu coneixement de les festes i tradicions, gràcies a la seva experiència a la Comissió de Festes”. “Però també estem segur que, pels seus coneixements informàtics, ens aportarà molt en la nostra idea de connectar-nos més i millor, tant al món com als nostres veïns i veïnes, gràcies a les noves tecnologies”, ha reblat Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell