Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Trobada de Jordi Fàbrega amb la Consellera Artadi a l’Alt Urgell

Jordi Fàbrega, candidat de Junts per la Seu a l’alcaldia de la Seu d’Urgell i Elsa Artadi, consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, van mantenir una trobada de treball el dimecres 13 de febrer, coincidint amb la visita d’Artadi a la nostra ciutat.

En la trobada, Fàbrega va explicar a la consellera les idees claus de la candidatura:

Un projecte que pretén aprofitar i millorar la qualitat de vida de la nostra ciutat al servei de tots els urgellencs i urgellenques, alhora que es materialitza l'adaptació a nous mercats de treball, generant noves oportunitats laborals, sobretot pel jovent de la nostra comarca, aprofitant així el talent que tenim a l'Alt Urgell, i poder-ne atraure de forani”

En aquest sentit, Fàbrega va demanar a Artadila implicació del Govern en el desenvolupament i millora de les comarques pirinenques”. La consellera de la Presidència va respondre “el suport del Govern hi ha estat, hi és i hi serà tant en les qüestions ordinàries com amb els projectes més estratègics, com la possible candidatura per als Jocs Olímpics d’Hivern del 2030”.

  • Trobada de Jordi Fàbrega amb la Consellera Artadi a l’Alt Urgell
  • Trobada de Jordi Fàbrega amb la Consellera Artadi a l’Alt Urgell

Durant aquesta jornada també es va realitzar una trobada distesa amb diversos representants per les candidatures que Junts per Catalunya està treballant als 19 municipis de l’Alt Urgell. A banda de les qüestions d’àmbit local i comarcal, durant la reunió també es va comentar l’actualitat política de Catalunya, amb especial interès pel judici als presos polítics i les eleccions espanyoles i europees. En aquest sentit Fàbrega va traslladar-li la convicció que la Seu d’Urgell seguirà essent un referent en la defensa dels drets democràtics del país i la denúncia de les injustícies polítiques, i treballarà fermament en la creació de la República Catalana.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell