Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Rosa Ginesta serà la número deu de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu

L'empresària i botiguera ocuparà la desena posició de la llista de Junts per la Seu a les eleccions municipals del 26 de maig

Rosa Ginesta i Bombardó té 47 anys i és copropietària de la Carnisseria Charlie de la Seu d’Urgell. Ginesta va estudiar el batxillerat a la Seu d’Urgell, i posteriorment tècnic oficial de perruqueria. Amb 18 anys va començar a treballar com a oficial de primera de perruqueria a Andorra, on hi va treballar 14 anys. Durant aquests anys va engegar amb el seu marit el negoci a la Seu, i al cap de dos anys de tenir-lo funcionant, coincidint amb la maternitat va decidir treballar al negoci familiar per poder conciliar vida familiar i laboral. Un cop al propi negoci i botiga, va ampliar els estudis amb un programa superior en Direcció i Administració d’Empreses i un Diploma en Comptabilitat Informatitzada, per poder portar directament la gestió i la comptabilitat de l’empresa, com fa ara.

Ginesta ha compatibilitzat aquesta activitat laboral amb una vida dedicada a les entitats cíviques, socials, empresarials i culturals de la Seu d’Urgell i de Castellciutat. Com a exemple, ha estat 9 anys a presidenta de l’AMPA de l’Albert Vives, actualment i durant els darrers 3 anys és la tresorera de l’AMPA de l’Institut Joan Brudieu, porta 10 anys com a membre de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) i 33 anys dins dels Caramellaires de Castellciutat.

Ginesta reconeix que li agrada pràcticament tot de la Seu “la seva gent, l’entorn, les seves tradicions…”, i que s’incorpora al projecte de Junts per la Seu “perquè cal seguir avançant en fer una Seu més maca, més activa i més viva que mai” i perquè “crec que puc aportar per seguir millorant el comerç i l’activitat empresarial de la ciutat”. Ginesta també ha explicat que “vull defensar la singularitat i les necessitats de Castellciutat.”

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “Ginesta és energia, és vitalitat, és algú que, des de la constància i l’esforç, comptant sempre amb tothom i sempre amb un somriure per bandera, aconsegueix els objectius que es planteja”. “La seva experiència, dins de les escoles i l’institut i dins del teixit comercial de la Seu ens ajudarà a encarar els reptes en l’àmbit educatiu i comercial de casa nostra. Però a més, Ginesta és Castellciutat. S’estima Castellciutat i vetllarà perquè la política municipal tingui ben present aquest nucli i aquests veïns i veïnes tan importants per la Seu”, ha reblat Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell