Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’urgellenc Roger Gravet, escollit nou coordinador de la Joventut Nacionalista de Catalunya a l’Alt Pirineu

Gravet, substitueix a la ceretana, Gloria Rigola que finalitza la seva etapa a l’organització juvenil

L’assemblea pirinenca de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha escollit aquest diumenge a l’urgellenc Roger Gravet com a nou coordinador territorial a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran.

Gravet, de 20 anys i estudiant d’International Business Economics, ha manifestat “l’agraïment per la confiança” i s’ha mostrat disposat a “treballar per fer créixer l’organització a les comarques pirinenques i contribuir a fer sentir la veu dels joves per fer un territori d’oportunitats i un país lliure”.

A l’assemblea també hi han participat el secretari general de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles i l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega. Tots dos han coincidit a remarcar “la importància que els joves estiguin organitzats arreu, però especialment en un territori com el Pirineu”.

Diversos militants urgellencs, cerdans i pallaresos han pres part en l’assemblea que també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Ger i cap comarcal de Junts a la Cerdanya, Alfons Casamajor i l’exalcalde de la Seu i ex-secretari general de la JNC, Albert Batalla.

L’acte ha servit també per acomiadar i agrair la tasca de les persones pirinenques associades a l’organització juvenil i que, havent complert els 30 anys, ja finalitzen la seva militància a l’entitat.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell