Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Ratificada la nova executiva nacional de Junts per Catalunya. Jordi Fàbrega és escollit amb el 68,92% dels vots com a membre del projecte liderat per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez

Puigdemont és escollit president amb un 99,3% dels vots i Sànchez Secretari General amb un 94,23% dels vots. En les votacions telemàtiques, han participat un total de 2130 afiliats, que representen un 56,19% del cens

Els afiliats de Junts per Catalunya han escollit amb un 99,3% dels vots que Carles Puigdemont sigui el president de Junts per Catalunya. Jordi Sànchez ha estat escollit amb un 94,23% dels vots com a Secretari General del nou partit.

En les votacions telemàtiques, hi han participat un total de 2.130 afiliats, que representen un 56,7% del cens i han decidit que Jordi Turull, Elsa Artadi, Josep Rius i Anna Erra siguin els vicepresidents.

Fins aquest diumenge al migdia s’ha votat la candidatura que es va presentar per ocupar la Presidència, la Secretaria General i l’Executiva Nacional i que configuraran els nous òrgans de govern de Junts per Catalunya. El president de la Mesa, Lluís Puig, ha celebrat la participació dels associats en aquesta elecció: “Vam dir que aquest partit s’havia de construir sobre la base de la participació i la democràcia interna i avui, un cop més, heu demostrat que anem pel bon camí”.  També a animat els nous membres dels òrgans de govern de Junts per Catalunya “a treballar de valent per construir aquest partit”.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha estat escollit com a membre de l’executiva Nacional amb 1.468 vots (68,92%). A través de Twitter, ha agraït la confiança dels militants i ha assegurat que és “un enorme honor i la més gran responsabilitat“. Ha afegit també que “seguim treballant de valent per aconseguir que Junts per Catalunya sigui l’eina que ens porti a la independència i al país just i pròsper que volem per a tothom“.

La nova executiva queda estructurada de la següent manera:

President

Carles Puigdemont i Casamajó

Vicepresidències

Jordi Turull Negre
Elsa Artadi i Vila
Anna Erra Solà
Josep Rius i Alcaraz

Secretaria General

Secretari General – Jordi Sànchez i Picanyol

Secretari d’Organització – David Saldoni i de Tena

Secretaria de Finances – Teresa Pallarès Piqué

Resta de membres de l’executiva Nacional

Josep Andreu Domingo
Albert Batet i Canadell
Laura Borràs Castanyer
Maria Àngels Cabasés i Piqué
Damià Calvet i Valera
Violant Cervera Gòdia
Francesc Colomé Tenas
Jordi Fàbrega i Sabaté
Gemma Geis i Carreras
Joaquim Jubert Montaperto
Aurora Madaula i Giménez
Marta Madrenas i Mir
Toni Morral Berenguer
Irene Negre i Estorach
Míriam Nogueras i Camero
Marcel Padrós i Perejoan
Mònica Sales de la Cruz
Aleix Sarri i Camargo

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell