Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Quim Torra mostra el seu suport a la candidatura de Jordi Fàbrega i Junts per la Seu a l’alcaldia de la ciutat

El president Quim Torra ha fet una crida a la participació aquest diumenge 26 de maig, tant a les eleccions municipals com a les Europees apel·lant al vot per Junts per Catalunya amb Jordi Fàbrega a la Seu, i Carles Puigdemont a Europa

Aquesta tarda, coincidint amb la seva visita a l’Alt Urgell pel Consell d’alcaldes, el President de la Generalitat Quim Torra ha fet parada a la Seu d’Urgell per compartir una trobada amb alguns membres de la candidatura de Junts per la Seu, liderada per Jordi Fàbrega, i mostrar-hi el seu suport.

L’alcaldable Jordi Fàbrega s’ha mostrat molt il·lusionat per l’escalf rebut pel president, que ha saludat els diferents membres de la llista que l’acompanyaven: “ha estat un plaer poder presentar-li l’equip i el projecte. El que volem és que la ciutadania ens doni el seu suport, tant a nosaltres, com al President Puigdemont a Europa

Per la seva part, Torra ha expressat que “És un plaer ser a l’Alt Urgell, al costat de la candidatura de Junts per Catalunya a la Seu d’Urgell. Ens desitjo una gran victòria diumenge, ja que necessito ajuntaments com el vostre que estiguin al costat de les institucions del país“. El MHP també s’ha mostrat encoratjat pels comicis d’aquest diumenge amb Junts per Catalunya: “Així com espero que les paperetes de Junts per la Seu pugin quan es faci el recompte, espero que les del president Puigdemont a Europa també ho facin“.

Torra ha volgut remarcar la importància de la candidatura de Junts per Catalunya a Europa, apel·lant també al vot per als comicis europeus: “Ara toca enviar els nostres exiliats al Parlament Europeu, per donar-los més veu, i explicar tot el que ha passat i passa a Catalunya per avançar cap a la independència i la república catalana. Us demano que aquest diumenge quan aneu a votar poseu la mateixa papereta, la de Junts per Catalunya”.

Quim Torra: "Us demano que aquest diumenge quan aneu a votar poseu la mateixa papereta, la de Junts per Catalunya"

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell