Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Olga Travesset serà la número set de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu

La infermera del Servei d’Emergències Mèdiques i professora de la Universitat d’Andorra, Olga Travesset i Rey, ocuparà la setena posició a la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Olga Travesset, nascuda a La Seu, té 48 anys, va estudiar infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona (campus de la Vall d’Hebró), realitzant posteriorment diversos postgraus (en Cardiologia a l’Hospital Sant Pau, en Pediatria i Adolescents a l’Hospital Sant Joan de Déu, en Teràpies Naturals per la Universitat Blanquerna i en Llenguatge Professional per la Universitat d’Andorra) i dos màsters (Màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Malalt Crític i Emergències per la Universitat de Barcelona a l’Hospital Clínic de Barcelona).

La urgellenca ha treballat com a infermera a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra durant 17 anys i actualment compagina la seva tasca assistencial com a infermera del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a la zona de l’Alt Pirineu i Lleida amb la tasca docent com a professora d’infermeria a la Universitat d’Andorra des de fa 10 anys. A més, forma part de dos grups de recerca: Associació FEBE (grup de recerca d’història d’infermeria de Catalunya i Andorra) i GRISCA (Grup de recerca en simulacions clíniques de Catalunya i Andorra). Tanmateix és membre del Consell Editorial de la revista Àgora d’infermeria i és coautora del llibre “25 anys d’història de l’escola d’infermeria de la Universitat d’Andorra”.

A l’Olga Travesset li agrada dedicar el temps lliure a la seva família, però també en troba per dedicar-lo a la societat civil urgellenca, ja que forma part activa de l’AMPA de l’Institut Joan Brudieu.

La incorporació de Travesset al projecte ve donada, segons explica ella mateixa, “perquè aquest és un projecte il·lusionant, amb un equip molt potent. Crec que puc aportar-hi per fer créixer la Seu i millorar la vida de tots els urgellencs i urgellenques”. “Vull treballar per aconseguir una Seu més dinàmica, amb millors equipaments i millors serveis. Creixent cada dia una mica més en tots els sentits: serveis socials, culturals…” ha conclòs Travesset.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “és un autèntic luxe poder comptar amb l’Olga Travesset a l’equip, una persona excel·lentment formada, molt treballadora, dinàmica i sempre positiva i, com tots nosaltres, a qui li brillen els ulls quan parla de la Seu”. “A més, la seva condició de transfronterera ens ajudarà a treballar amb tot el coneixement per aquest col·lectiu tan important a la nostra ciutat”. “La seva formació i experiència en l’àmbit d’infermeria i de la cura de les persones ens ajudarà, de ben segur, a millorar tots els serveis sanitaris i socials de la comarca. “L’Olga representa una clara garantia que el futur de la Seu estarà en bones mans”, ha reblat Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell