Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Obertes les votacions de les Primàries per escollir els candidats de Junts a les eleccions del 14F

Jordi Fàbrega, candidat a la demarcació de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran, fa un bon balanç de la campanya i agraeix l’escalf de tota la gent que l’acompanya

Aquest divendres a les 20h ha començat el procés pel qual les persones associades a Junts per Catalunya escullen els seus representants a les primeres posicions de les llistes a les quatre demarcacions electorals.

Tant el President Puigdemont com el Jordi Sànchez recordaven en una carta a les persones afiliades que “arribem a la recta final de la campanya de primàries. Ens hem de felicitar i sobretot agrair a tots els candidats i candidates per la seva generositat. En un entorn polític on la confecció de les llistes electorals se sol resoldre només des de despatxos, no és fàcil prendre la decisió de presentar-se a un procés genuïnament democràtic, innovador i on només els afiliats i afiliades tenen, amb el seu vot, el poder per confeccionar les llistes.”

El candidat i alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, s’ha mostrat satisfet de la campanya realitzada i ha convidat a tothom a participar a les primàries. Alhora ha demanat el suport per portar la veu del territori al Parlament.

Durant aquest dies, Fàbrega ha participat en diversos actes entre els quals en destaca el diàleg amb Albert Batalla, ex-alcalde i ex-diputat al Parlament, i també el diàleg amb Antoni Comin, conseller de salut cessat pel 155 i eurodiputat. Fàbrega també ha participat en un debat amb tots els candidats pirinencs.
Des de divendres 11 i fins diumenge 13 a les 20h, les persones afiliades a Junts per Catalunya poden exercir el seu dret a vot per escollir qui ocuparà les primeres posicions de la llista a les quatre demarcacions catalanes. En el cas de la demarcació de Lleida, Pirineu i Aran les primàries definiran les tres primeres places de la candidatura.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell