Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Mireia Font serà la número dos de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig

L'actual tinent d'alcalde de promoció de la ciutat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, serà la candidata número dos a la llista de Junts per la Seu. Font, que va arribar al consistori urgellenc fa quatre anys, és l'únic membre de l'actual govern municipal que repetirà a les primeres posicions de la llista.

Mireia Font té 46 anys, és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Dret Europeu per la Universitat de Lieja (Bèlgica) i Diplomada en el Postgrau de Gestió gerencial local per la Universitat Rovira i Virgili.

La urgellenca té una àmplia experiència en el món de la promoció econòmica i empresarial perquè professionalment fa anys que es dedica a la gestió del programa leader a l’Alt Urgell, actualment és la gerent del Consorci Leader Alt Urgell – Cerdanya. També ha treballat al Patronat Català Pro-Europa.

Durant aquests anys a l’Ajuntament ha liderat projectes de promoció econòmica com la Fira de Sant Ermengol, el Festival del Joc o la Fira Clicks; ha promogut les línies de subvencions a emprenedors, a comerços i a la millora de porxos i façanes del centre històric de la Seu; ha fomentat nous programes i eines de millora de l’ocupació com els workshops ocupacionals, així com eines de retorn de talent jove al territori i ha intensificat la comunicació i dinàmica de treball amb els diferents sectors econòmics de la ciutat impulsant la taula de comerç o la taula intersectorial; ha fomentat accions per a la millora turística a través de l’empresa municipal Turisme Seu i de l’Espai Ermengol i ha liderat també l’àrea de Cultura del consistori urgellenc amb un augment significatiu d’activitats i públics, així com la millora d’espais de la Biblioteca de Sant Agustí.

Font, que dedica el poc temps lliure que té a compartir-lo amb la seva família i especialment amb els seus dos fills, ha explicat que la motivació per continuar sent regidora és “ajudar a fer que tothom se senti orgullós de viure a la Seu d’Urgell, com jo mateixa n’estic”. “La Seu ens ofereix moltes oportunitats si sabem i volem trobar-les i per això em sumo a Junts per la Seu, perquè si sumem tot surt millor”, ha reblat la tinent d’alcalde.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “l’aportació que fa Mireia Font en aquesta llista és molt valuosa, no només pel seu perfil personal i professional, sinó també per la seva experiència al Govern municipal durant aquests quatre anys”.

"Som una llista molt renovada i un projecte innovador, però alhora connectem amb tot allò de bo que s'ha fet durant aquests darrers anys des del Govern municipal i la Mireia Font n'és un exponent principal".

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell