Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Millores en educació, feina, habitatge, cultura, oci i comunicacions, principals qüestions a la conversa de Jordi Fàbrega i els candidats joves

Junts per la Seu ha organitzat un Instagram Live amb els quatre candidats menors de 35 anys per presentar les propostes adreçades als joves

Marc Moragues (29), Roger Gravet (22), Jana Cortés (18) i Arnau Navinés (32) han compartit conversa aquest dissabte amb Jordi Fàbrega, alcaldable de Junts per la Seu i Joan Llobera, candidat i actual regidor de Joventut de l’Ajuntament. Els membres de la llista han fet una sessió d’Instagram Live de poc més d’una hora on s’hi ha connectat una cinquantena de persones. En aquesta conversa s’han tractat qüestions que preocupen als joves de la Seu i alhora s’han explicat les propostes que Junts per la Seu es proposa portar a terme des de l’Ajuntament en els propers quatre anys.

Abans de res, Fàbrega ha destacat el fet que “la presència de menors de 35 anys a la llista de Junts per la Seu és molt significativa, sobretot en comparació amb algunes altres llistes que concorren a les eleccions municipals”. A més l’alcaldable ha revelat que “Junts incorpora a la candidatura la persona més jove de totes les llistes en aquestes eleccions a la Seu, concretament la Jana Cortés que va fer 18 anys a finals d’abril”. Aquest fet suposa tenir en compte la veu i l’opinió dels nous votants. 

Durant la conversa, oberta a la participació dels espectadors connectats, han sorgit qüestions com les millores en educació, les oportunitats professionals, l’accés a l’habitatge, l’oferta cultural i d’oci de la ciutat, així com les comunicacions i el transport públic. En aquest sentit, Fàbrega i Llobera han destacat que el programa de Junts per la Seu conté un “gruix significatiu de propostes per trobar solucions als reptes que la ciutat té en aquest àmbit”. Ampliar l’oferta de cicles formatius i connectar-la millor amb el mercat laboral, atraure nous estudis superiors després de l’arribada d’INEFC Pirineus, promoure habitatge de lloguer per gent jove tant directament com a través de col·laboracions amb la Generalitat o amb la iniciativa privada, estructurar una borsa jove de treball, ampliar la programació d’oci amb programes com la Jornada Jove o l’Insomni o bé la creació d’un espai autogestionat per a joves, són algunes de les propostes que s’han tractat durant la conversa. Podeu consultar les propostes de Junts per la Seu per a joves en aquest enllaç.

Per la seva banda, els quatre joves participants al debat han posat de relleu el fet que la Seu i l’Alt Urgell és un territori amb molta qualitat de vida i que cal treballar perquè els joves puguin trobar les seves oportunitats aquí per establir-hi el seu projecte de vida. També han destacat el fet que Junts per la Seu aposti per la gent jove al seu projecte, “no només per escoltar, sinó per treballar i aportar a la ciutat, també des de l’Ajuntament”. 

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell