Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Marta Roca serà la número vuit a la candidatura de Junts per la Seu amb Jordi Fàbrega

La mestra urgellenca serà la candidata número vuit a la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig a la Seu d'Urgell

Marta Roca i Riu, nascuda a La Seu fa 57 anys, és mestra d’educació primària per la Universitat de Lleida. Posteriorment, va cursar estudis musicals al Conservatori del Liceu, estudis que li han permès impartir l’especialitat de música als infants del centre.

Roca treballa a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell, del qual n’ha estat cap d’estudis de primària durant 16 anys. Alhora, cal assenyalar que està vinculada al Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell des de la seva constitució l’any 2013, acompanyant a cada curs als representants dels alumnes. Li agrada molt la música i la dansa les seves dues grans passions. De fet, forma part d’una associació urgellenca de ball i dansa.

La urgellenca, que ja va formar part de la candidatura d’Albert Batalla en les eleccions municipals de 2015, explica que la incorporació al projecte de Junts per la Seu ve donada “perquè m’estimo i vull treballar per a la meva ciutat.” “M’agradaria millorar la dinamització econòmica, que hi hagi més oportunitats professionals per als nostres joves i tenir una ciutat més neta i endreçada. En un futur la Seu ha de ser una ciutat més pròspera, moderna, amb tots els serveis i eines necessàries per ser encara més la ciutat referent del Pirineu”, afegeix Roca.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “estem molt il·lusionats per comptar amb la Marta Roca a l’equip de Junts per la Seu, ja que és una persona amb una àmplia experiència dins l’àmbit de l’educació i de la cultura que ens ha d’ajudar molt en els grans reptes educatius i culturals que hem d’encarar, com el projecte per aconseguir que la Catedral de Santa Maria d’Urgell sigui declarada Patrimoni Universal de la UNESCO o el repte de portar estudis universitaris a casa nostra”. “Roca és una persona molt treballadora i molt estimada a la ciutat, ja que ha dedicat tota la seva vida professional a ajudar als infants i joves a formar-se el seu futur com a persones, i ara accepta fer el pas per seguir millorant les oportunitats de futur dels joves des de l’Ajuntament”, ha conclòs Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell