Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell prepara el seu primer acte cultural presencial amb 120 persones després de tres mesos de confinament

El concert familiar 'La gran festa', de la companyia Encara Farem Salat, és durà a terme aquest dissabte a les 18h a la Terrassa del Rafting Parc. És una iniciativa l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell es prepara per acollir el seu primer acte cultural presencial després de gairebé tres mesos de confinament. Així doncs, es col·locaran 120 cadires separades de quatre en quatre per tal de limitar l’aforament i s’han previst espais per si cal agrupar-ne d’altres per a nuclis familiars més nombrosos. Tot plegat, per a què els més petits puguin gaudir, de forma gratuïta, amb el concert familiar ‘La Gran Festa’ que va a càrrec de la companyia Encara Farem Salat. L’espectacle, que combina la música en directe amb cançons de creació pròpia i interpretació de versions, tindrà lloc aquest dissabte a les 18.00 hores, i finalment serà ubicat a la Terrassa del Rafting Parc.

L’acte ha estat programat per l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell coincidint amb la segona setmana de la fase 2 de la desescalada i és un dels primers d’aquest format que es duen a terme a l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu i Aran, a pocs dies, a més, que aquesta regió sanitària avanci a la fase 3. Des del consistori demanen a tot el públic que hi assisteixi amb mascareta i compleixi amb les mesures de protecció adients. A més, es recomana anar a peu fins al Rafting Parc, on en arribar, se’ls facilitarà gel hidroalcohòlic per fer la higiene de mans.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, ha explicat que un principi es volia fer l’espectacle a la zona de la pista polivalent, però que finalment s’ha optat per organitzar-ho en aquest altre emplaçament davant les previsions meteorològiques de pluja. En aquest sentit, ha recordat que per accedir-hi cal haver-se inscrit prèviament i un centenar de persones ja ho han fet.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell