Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

La direcció de Junts per Catalunya proposa Jordi Fàbrega com a vicepresident de la Formació

L’urgellenc, que ha destacat que la seva prioritat és la Seu, valora la proposta de Junts com una aposta per donar més pes al món municipal i al Pirineu

El vicealcalde de la Seu i diputat al Parlament, Jordi Fàbrega ha estat proposat per la presidenta de Junts, Laura Borràs, i d’acord amb el secretari general de la formació, Jordi Turull, com a nou vicepresident de la formació en substitució de Francesc de Dalmasses.

Com ha explicat aquest matí el portaveu de la formació, Josep Rius, aquesta proposta haurà de ser ratificada per les persones associades a Junts per Catalunya, en els propers dies.

Jordi Fàbrega ha agraït la confiança de la direcció del partit i ha assegurat que, si la militància li dóna la confiança, la seva voluntat serà “subratllar el caràcter municipalista de la formació, així com donar més pes a realitats territorials com el Pirineu”.

Fàbrega ha volgut deixar clar, però, que la seva prioritat és i continuarà sent la seva tasca institucional a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, actualment com a vicealcalde, però amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia en les properes eleccions municipals. “Sigui on sigui, sempre treballo pensant en la Seu i en com puc ajudar la ciutat a funcionar millor en el seu dia a dia i, sobretot, a dotar-la de projectes que la converteixin en un referent de prosperitat, oportunitats i qualitat de vida” ha conclòs Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell