Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Junts per la Seu situa l’esport com a principal motor de transformació de la ciutat durant el proper mandat

La candidatura liderada per Jordi Fàbrega destaca la importància que suposarà l’arribada d’INEFc a la ciutat i vol impulsar la reforma de la piscina municipal dotant-la d’una coberta retràctil i climatitzant-la pel seu ús durant tot l’any

Aquesta tarda s’han presentat al camp de futbol municipal Emili Vicente de la Seu d’Urgell les propostes que recull el programa de Junts per la Seu enfocades en l’àmbit esportiu. Jordi Fàbrega, alcaldable de la formació, acompanyat de Joan Llobera (número 6 de la llista) i Isidor Alberich (actual regidor d’esports) les han exposat davant els mitjans de comunicació.

Com a principal proposta, destaca la reforma integral de la Piscina municipal per poder-la utilitzar durant tot l’any, mitjançant una coberta retràctil i la climatització de la mateixa mitjançant energies renovables. També s’ampliaran les zones verdes que l’envolten, per poder augmentar la capacitat d’ús de la instal·lació.

Amb l’arribada dels estudis universitaris d’INEFc, que Junts per la Seu creu que suposaran un revulsiu amb un gran impacte en el comerç, restauració, habitatge i serveis a través de la natura, l’esport i el coneixement, es vol posar de relleu que és una aposta ferma de dinamització de l’activitat de la ciutat.

El programa de la formació també recull millores en espais com el Ràfting Parc, amb una nova estratègia enfocada en convertir-lo en un nou referent turístic del Pirineu no només en l’àmbit esportiu i la creació d’un punt de suport als ciclistes, amb dutxes i equipament especialitzat. I en el Palau d’esports i Poliesportiu municipal, la instal·lació de places reservades a persones amb diversitat funcional amb bona visibilitat de la pista.

En la línia de la promoció esportiva, es vol promoure la candidatura de la Seu com a vila Europea de l’Esport, consolidar la ciutat com a referent esportiu per a l’organització d’esdeveniments relacionats amb la natura i l’esport d’elit (escanyabocs, transpyr, campionat del món de piragüisme…) i amb els clubs esportius de la ciutat, mantenint-ne i incrementant-ne les ajudes, que són fonamentals per l’impuls de l’esport base de la ciutat.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell