Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Junts per la Seu obté cinc regidors i Fàbrega mostra la seva determinació a treballar en positiu per la ciutat

L'alcaldable es mostra satisfet pels resultats, "sobretot per l'enorme complexitat que suposava el canvi i la renovació d'un lideratge i un equip consolidat"

Junts per la Seu va obtenir en les eleccions municipals d’ahir diumenge 1513 vots, convertint-se en la segona força més votada a la ciutat, a tocar de Compromís per la Seu que va aconseguir només 206 vots més que la formació encapçalada per Jordi Fàbrega. En el seu missatge als simpatitzants, l’alcaldable va felicitar als guanyadors, va agrair el suport de tots els ciutadans que van fer confiança al projecte de Junts per la Seu, als membres de la llista i va manifestar que “aquests 5 regidors suposen un equip sòlid i renovat que treballarà en positiu per la Seu”. Fàbrega va destacar que estava satisfet d’una campanya “neta i que ens ha servit per donar a conèixer un projecte renovat  a la ciutadania, que pren el relleu a un alcalde i un equip de govern consolidat”. “Aquest relleu no era gens fàcil i l’hem fet bé”, va manifestar Fàbrega.

L’alcaldable també va felicitar-se dels resultats obtinguts a la comarca, “on d’entrada Junts per Catalunya ha aconseguit 12 alcaldies” i va destacar la “victòria contundent” a la Seu, a l’Alt Urgell i a Catalunya de la llista del President Puigdemont, amb Junts per Catalunya a Europa.

Per la seva banda, l’actual alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va manifestar “un agraïment molt especial al Jordi i a tot el seu equip per entomar tan bé el relleu d’un projecte polític com el que representa Junts per Catalunya”. “No era fàcil perquè la renovació és total” i va afegir “no sé quan però el Jordi Fàbrega serà algun dia alcalde de la Seu i serà un molt bon alcalde de la ciutat per aptitud i actitud, seva i del seu equip. Des d’aquest punt de vista em sento content i satisfet”.

La formació tindrà contactes aquesta setmana amb les diverses formacions polítiques de la ciutat per explorar quin paper jugaran els 5 regidors a partir del 15 de juny. El cap de llista es mostra “obert al diàleg” i valora “molt positivament que la suma de partits independentistes i contraris al 155 a l’Ajuntament s’hagi mantingut en 11 representants, una majoria més que absoluta del ple municipal” ha afegit Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell