Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Junts per la Seu avança en la confecció del programa de govern per al proper mandat

El nou hospital, els equipaments de serveis per a gent gran, el desplegament universitari, la creació de llocs de treball, l’habitatge, la promoció de la ciutat, la potenciació del centre històric i les accions per als joves seran alguns dels eixos principals del programa de govern 2023-2027.

Junts per la Seu ha realitzat aquest dissabte una jornada de treball per a l’elaboració del programa amb què es presentarà la formació a les eleccions municipals del 28 de maig. La jornada, que ha comptat amb la participació d’una trentena d’associats i simptatitzants urgellencs, ha servit per establir les prioritats a treballar des de l’Ajuntament durant els propers anys.

Jordi Fàbrega, alcaldable de Junts per la Seu, ha conduït la sessió de treball que ha comptat amb nombroses aportacions i on s’han establert alguns dels principals objectius i eixos de treball durant el proper mandat com són la construcció del nou hospital, els equipaments de serveis per a la gent gran, el desplegament universitari, la creació de llocs de treball, l’accés a l’habitatge, la promoció de la ciutat, a potenciació del centre històric i les accions per als joves, entre d’altres.

Escolta activa

El vicealcalde de la Seu i alcaldable de Junts per la Seu ha manifestat que “l’elaboració del programa de govern per al proper mandat és un procés obert a la participació d’associats i simpatitzants, però també de tothom de la Seu que vulgui aportar propostes en positiu”. En aquest sentit, Fàbrega ha explicat que “estem en un moment d’escolta activa, rebent opinions de molts ciutadans i alhora des de Junts farem accions de participació ciutadana fins a Sant Jordi per acabar de completar el programa i, per tant, les prioritats del proper mandat municipal”.

Prop d’un 70% de compliment del programa del mandat 2019-2023

A l’inici de la sessió també s’ha fet un repàs del compliment del programa 2019-2023, que ratlla el 70% entre el que ja s’ha realitzat i les actuacions que estan en marxa aquest moments des de l’Ajuntament. “Tot i que la pandèmia ens va capgirar tots els plans i vam haver d’aturar o postposar moltes accions, hem treballat de valent per acomplir els compromisos contrets amb la ciutadania”, ha explicat Fàbrega.

El cap de llista de Junts per la Seu ha ressaltat que entre els objectius acomplerts s’han aconseguit la implantació d’INEFC Pirineus, la posada en servei del nou Centre d’Atenció Primària o el compromís de la Generalitat per a la construcció del nou Hospital Comarcal, entre d’altres accions importants.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell