Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Junts per Catalunya reivindica el paper central del Pirineu en l’acte de campanya del 14F des de la Seu d’Urgell

Més de 650 persones han seguit telemàticament en directe els parlaments de Borràs, Puigdemont, Tremosa, Turull, Fàbrega i Abella i l'acte ja acumula 3000 reproduccions a través de la xarxa

La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí de diumenge l’acte central del Pirineu de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 14 de febrer. L’acte, realitzat amb totes les mesures de seguretat marcades pel PROCICAT i amb el mínim de públic assistent, ha comptat amb les intervencions del principals líders de la formació, així com dels candidats pirinencs.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, número tres de la candidatura, i la pallaresa Jeannine Abella, número sis, han obert l’acte en representació dels candidats pirinencs de Junts per Catalunya. Tots dos han remarcat el paper del Pirineu en la construcció de la Catalunya d’avui, com també en la consecució de les fites democràtiques del 9N, de l’1O i del 21D. Al mateix temps també han reivindicat el paper del Pirineu en la construcció del país de demà, “un país més cohesionat i amb més oportunitats per a tothom, visqui on visqui”.

Una de les intervencions més emotives de l’acte ha estat la de Jordi Turull, pres polític i persona molt vinculada a la comarca per la seva relació amb Josa de Cadí. Turull ha explicat que “malgrat totes les dificultats, no ens podem quedar en les excuses sinó que hem de trobar les fórmules per anar endavant” i ha assenyalat que “aquesta és la voluntat i l’actitud de Junts per Catalunya”.

Tant el candidat número 1 per la llista de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, el conseller Ramon Tremosa, com el President Puigdemont, que ha intervingut des de Bèlgica, han remarcat la necessitat “d’acompanyar institucionalment amb ambició i rigor el Pirineu i la resta del país en la recuperació econòmica, confiant en els actius que té Catalunya, els seus territoris, el seu teixit empresarial i productiu, la seva xarxa de talent”.

Finalment, la candidata de Junts a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs ha fet una crida a la participació per “omplir les urnes” perquè “volem una gestió capaç, preparada eficient i eficaç, que reverteixi en el benestar de la gent. I també volem la independència, governant es veu que tenim una autonomia que està a la UCI i té mal pronòstic. Ens cal ambició i fermes per esquerdat aquest Mur que sempre trobem al davant”.

L’acte ha comptat amb la presència de tots els candidats pirinencs a la llista de Junts per Catalunya: Jordi Fàbrega, de l’Alt Urgell; Jeannine Abella, del Pallars Jussà; Imma Gallardo, del Pallars Sobirà; Josep Lluís Farrero, de l’Alta Ribagorça; Anna Montané, de la Cerdanya, Quim Delgado, del Pallars Jussà i Ricard Pérez, de l’Alt Urgell.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell