Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Junts per Catalunya guanya les eleccions del 14F a l’Alt Urgell

L'alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, escollit nou diputat al Parlament de Catalunya

La candidatura de Junts per Catalunya ha estat el partit més votat a la comarca de l’Alt Urgell en les eleccions al Parlament de Catalunya del 14F. La formació encapçalada pel President Puigdemont i Laura Borràs ha aconseguit la primera posició en 14 municipis de l’Alt Urgell i la segona posició en els cinc restants, entre els quals hi ha la Seu d’Urgell, on ERC ha guanyat per 80 vots.

Jordi Fàbrega, l’alcalde de la Seu d’Urgell i número 3 de la candidatura de Junts a la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, ha agraït la confiança dels votants i s’ha compromès a defensar amb determinació i humilitat els interessos de la ciutat, la comarca, el Pirineu, així com de les comarques de la demarcació de Lleida. “Ser diputat al Parlament de Catalunya i poder defensar els interessos dels meus veïns i veïnes serà un honor que assumeixo com una gran responsabilitat en un moment social i nacional complex. Treballaré incansablement per ajudar a la prosperitat de les nostres comarques i de tota la ciutadania”.

Fàbrega ha també ha valorat la baixada important de participació que s’ha produït arreu. “La Seu i l’Alt Urgell no han estat una excepció en aquesta baixada, tot i que les dades són una mica més positives que la mitjana.”

Des d’una perspectiva nacional, Fàbrega ha manifestat que els resultats “suposen un reforç important per l’independentisme” i que caldrà que això es plasmi en la negociació del proper Govern de la Generalitat de Catalunya.

#14F: Jordi Fàbrega ja ha votat a la Seu d'Urgell

Després de votar a #laSeu, Jordi Fàbrega agraeix la feina de tothom qui fa possible aquestes #Eleccions14F 🗣 "Votar és segur, us animo a exercir el vostre dret a vot i que cap vot es quedi a casa. Potser ells decideixen el dia que es vota però nosaltres decidirem qui guanya." #14F

Posted by Junts per la Seu d'Urgell on Sunday, February 14, 2021

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell