Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Vilarrubla serà el número nou de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu

L’enginyer i treballador fronterer ocuparà la novena posició de la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig

Jordi Vilarrubla i Bullich, nascut fa 31 anys, va estudiar enginyeria de camins, canals i ports i també enginyeria tècnica d’obres públiques, especialitat en construccions civils i en hidrologia, a la Universitat Politècnica de Catalunya. Estudis que compaginava, durant els estius, col·laborant amb la direcció d’obra de diferents projectes urbanístics i civils.

Vilarrubla ha treballat durant 5 anys formant part d’equips de redacció de projectes internacionals Barcelona i posteriorment a Xile. Durant aquest temps ha participat en la redacció del Pla Director de Paviments de la ciutat de Barcelona i ha estat vinculat en equips de direcció d’obres viàries; va ser el Project Controller del Parc Eòlic San Juan, el complex eòlic més gran de Xile. Ha col·laborat en projectes de gran envergadura com els túnels de la plaça de les Glòries i la remodelació de l’estació de metro de plaça Espanya, ambdós a Barcelona, i ha format part del departament de Compres i Contractació d’Aigües de Barcelona, com a tècnic de licitació d’obres, projectes i productes químics.

No obstant, el seu amor pel territori el va fer tornar per viure a la Seu d’Urgell fa un any, entrant a treballar a Locubsa, com a fronterer a Andorra. Actualment treballa com a cap d’obra en diverses actuacions d’enginyeria civil d’Andorra. A Jordi Vilarrubla (de Cal Diligent) li agrada dedicar el temps lliure a l’esport, de fet forma part del Sedis Bàsquet, on juga de pivot al Sedis Sideco, però també és membre actiu de la Confraria de Sant Antoni, de la qual en va ser el banderer l’any 2013.

Segons Vilarrubla, s’incorpora al projecte “per intentar aportar el meu granet de sorra en millorar la Seu d’Urgell, la nostra ciutat i que tant m’estimo, i per treballar per què el jovent que marxa a estudiar a fora pugui tornar a la Seu perquè hi trobi suficients ofertes laborals i també d’oci i de temps lliure”. “Vull ajudar a construir una ciutat amb més serveis, més connectada tecnològicament i amb més opcions laborals, però sense perdre la tranquil·litat actual” afegeix Vilarrubla.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “Ens aporta molt a l’equip de Junts per la Seu. Per una banda és un excel·lent professional en l’àmbit de l’enginyeria i, tot i la seva joventut, amb una àmplia experiència en construccions civils d’urbanisme, mobilitat i medi ambient. I per altra part, la seva joventut, la seva feina com a fronterer i la seva vinculació a l’esport ens complementen una visió global del que ha de ser la Seu en la relació amb els nostres veïns, però també pel que fa a l’oferta d’oci i a les activitats esportives de la Seu”. “Tanmateix, jo personalment valoro molt com un professional amb una carrera tan prometedora com el Jordi va decidir, per amor a la seva terra i a la seva gent, fer el pas de tornar cap a casa i establir-se professionalment aquí. I ara, assumir el repte de treballar per la gent que tant estima des del consistori municipal”, afegeix Fàbrega.

“És el candidat que si surt escollit ens donarà la majoria absoluta al consistori”, ha recordat l’alcaldable.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell