Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega ocuparà la tercera posició de la llista de Junts a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran a les eleccions del 14F

L’alcalde de la Seu, el segon més votat a les primàries celebrades aquest cap de setmana amb un 25,31%, acompanyarà al conseller Ramon Tremosa i a Cristina Casol als primers llocs de la candidatura paritària al Parlament de Catalunya

L’alcalde de la Seu, que ha obtingut un 25,31% dels suports, ha sigut el segon candidat més votat d’entre les 18 persones presentades, darrera del candidat amb més vots, el conseller d’empresa i coneixement, Ramon Tremosa. L’urgellenc, per tant, ocuparà el número tres a la llista per la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran pels criteris de paritat i “llista cremallera” entre homes i dones. La segona plaça l’ocuparà Cristina Casol, cap del servei territorial de l’habitatge a Lleida.

Finalment, Fàbrega ha felicitat la resta de candidats en aquestes primàries i els ha emplaçat a “continuar sumant” perquè Junts per Catalunya guanyi les eleccions del 14F.

Fàbrega, que ha participat aquest dilluns en una trobada amb Tremosa i Casol a la Seu Vella de Lleida, s’ha mostrat molt agraït per la confiança de les persones afiliades a junts i a manifesta la seva “plena vocació de servir des del Parlament de Catalunya a la ciutadania del Pirineu i l’Aran així com de la plana de Lleida”. Fàbrega també s’ha compromès a defensar l’objectiu de la República Catalana al costat de Carles Puigdemont i de la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, “com la via més efectiva d’assegurar la prosperitat de la gent i els territoris del país”.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell