Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega serà el cap de llista de “Junts per la Seu” en les eleccions municipals del 2019

Jordi Fàbrega serà el cap de llista de

L'assemblea del PDeCAT de la Seu d'Urgell avala que el pediatre independent lideri una llista transversal per revalidar l’alcaldia de la ciutat a les properes eleccions municipals.

Jordi Fàbrega ha estat escollit per unanimitat candidat a encapçalar la propera llista per a les eleccions municipals del 2019 de Junts per la Seu. L’elecció s’ha produït durant l’assemblea del PDeCAT de la ciutat celebrada aquest vespre.

Albert Batalla, actual Alcalde de la Seu que ja va anunciar fa uns mesos que no optaria a la reelecció, ha presentat al candidat amb paraules d’agraïment per la decisió presa i assegurant que la ciutat de la Seu “quedarà en bones mans”.

Fàbrega, que s’ha compromès a agafar el relleu de l’alcalde Batalla com a candidat a l’alcaldia, ha reconegut que “tot i que és difícil superar la tasca feta per l’actual alcalde i el seu equip, em fa molta il·lusió aquest nou repte perquè m’identifico i sento l’escalf de molta gent que té ganes de treballar per la Seu en positiu”. El candidat avui escollit ha assegurat que “personalment i professional em sento en un moment idoni per dedicar temps i il·lusió a la ciutat que m’estimo i vull contribuir a fer-la avançar, per fer una ciutat per a tothom”. Per això ha manifestat que “farem un equip transversal per guanyar i governar”.

La candidatura de Junts per la Seu, concebuda com un projecte que va més enllà d’un partit polític i que aplegarà diferents sensibilitats, donarà a conèixer les seves primeres propostes en un acte públic que se celebrarà durant la primera quinzena d’octubre.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell