Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega publica “Diari d’una pandèmia a la Seu d’Urgell”, el recull de comunicats a la ciutadania que va realitzar com a alcalde durant la Covid19

El llibre, que pot descarregar-se de forma lliure i gratuïta al web jordifabrega.cat, compta amb pròlegs del president Torra; el conseller de Salut, Josep Ma Argimón; el ministre de Salut andorrà, Joan Martínez Benazet; les alcaldesses de Girona i Ribera d'Urgellet, Marta Madrenas i Josefina Lladós; i el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós.

Jordi Fàbrega, vicealcalde de la Seu i alcalde de la ciutat durant la pandèmia de la Covid19, ha editat en format llibre el recull de comunicats que va realitzar per informar la població sobre l’evolució de la pandèmia, des del 13 de març de 2020 fins a finals d’aquell mateix any. Fàbrega, que va anunciar-ho a través d’un vídeo a les seves xarxes socials, explica que el motiu d’aquest llibre és doble: “En primer lloc, per deixar constància per les pròximes generacions de com vam viure la pandèmia a la Seu i a la comarca; i per altra banda, per agrair a tothom la seva col·laboració per superar la crisi sanitària més gran del darrer segle”, ha reblat l’edil urgellenc.

El llibre, que es pot descarregar de forma lliure i gratuïta al web www.jordifabrega.cat/diaripandemia recull tots els informes a la ciutadania que com a alcalde va realitzar a través de les xarxes socials per “intentar explicar a la gent de la Seu i de l’Alt Urgell la situació que vivíem a cada moment a casa nostra, i les mesures que estàvem prenent a Catalunya, però sobretot al nostre entorn més immediat”, ha manifestat Fàbrega. Cal assenyalar que la fotografia de portada, que retrata un carrer de la Seu desert, és del fotògraf urgellenc Toni Lara. També s’hi inclouen fotografies del moment i altres recursos com gràfiques i retalls de premsa.

 

Pròlegs de Torra, Argimón, Benazet, Lladòs, Madrenas i Padrós.

En la presentació d’aquest “Diari d’una Pandèmia a la Seu d’Urgell” també hi figuren articles del President Quim Torra, del conseller Josep Ma Argimón; del Ministre andorrà de Salut, Joan Benazet; del President del Col·legi de metges de Barcelona, Jaume Padrós; de l’alcaldessa de Ribera de l’Urgellet i en aquell moment presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós; i de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Tots ells, posen en context el moment i el lideratge demostrat per Fàbrega al capdavant de l’Ajuntament urgellenc en aquell moment de greu crisi sanitària.

Tant a la introducció del llibre com al vídeo publicat, Jordi Fàbrega, expressa el seu agraïment a totes les persones i institucions que van sumar per fer front a la pandèmia.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell