Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega presenta Junts per la Seu com un projecte transversal per liderar la ciutat dels propers anys

Jordi Fàbrega presenta Junts per la Seu com un projecte transversal per liderar la ciutat dels propers anys

Més de 250 persones han acompanyat avui al candidat de Junts per la Seu en l’acte de presentació que ha consistit en una conversa entre l’actual alcalde i l'alcaldable.

Junts per la Seu ha presentat avui al pediatre Jordi Fàbrega com a candidat a l’alcaldia de la Seu per a les properes eleccions municipals del 2019.

Fàbrega ha explicat que es presenta com a candidat perquè vol liderar el repte d’assolir l’alcaldia de la ciutat, perquè l’il·lusiona i perquè creu que “la  vocació professional de cuidar les persones és perfectament equiparable al que pot fer un alcalde amb vocació de servei per la seva ciutat”.

Jordi Fàbrega, que es presenta com a independent, ja que no ha militat mai a cap partit polític, i ha explicat que vol aglutinar diferents sensibilitats en aquest projecte que va més enllà d’un partit per aconseguir que la Seu sigui una ciutat de referència en qualitat de vida a Catalunya i al món.

El candidat ha explicat a grans trets com veu la Seu dels propers anys: una ciutat inclusiva, saludable, amb projectes fets entre tots. És per això que els propers passos seran construir l’equip que l’acompanyarà en la candidatura i l’elaboració del programa de govern escoltant a tothom que tingui ganes de participar en aquest nou repte de ciutat.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell