Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega formarà part de l’executiva nacional de Junts per Catalunya

L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, forma part de la candidatura encapçalada per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez per liderar el nou projecte polític de Junts

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, formarà part de l’executiva nacional de Junts per Catalunya. Fàbrega s’integrarà així al capdavant del nou projecte polític encapçalat pel 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Fàbrega ha manifestat que afronta la proposta d’integrar-se a la direcció d’aquesta candidatura com “un gran honor i responsabilitat” i en destaca el fet que el liderin Puigdemont i l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, que en serà el secretari general. El batlle urgellenc, alhora, ha assegurat que es vol “deixar la pell” en aquest projecte “per assolir la llibertat que vam guanyar l’1 d’octubre i millorar el futur de tots els catalans i catalanes”.

Fàbrega serà l’únic representant de l’Alt Pirineu i Aran en aquesta nova direcció de Junts per Catalunya, que s’ha de ratificar en l’elecció convocada per aquest cap de setmana mateix (del 7 al 9 d’agost) i per a la qual ja s’ha publicat el cens de militants. Tot i això, entre els vicepresidents hi figura l’exconseller Jordi Turull, vinculat familiarment al poble alturgellenc de Josa de Cadí. Els altres vicepresidents seran Elsa ArtadiJosep Rius i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. Els altres càrrecs principals proposats són l’expresident de l’ACM i exalcalde de Sallent, David Saldoni (que exercirà de secretari d’Organització) i Teresa Pallarès (com secretària de Finances).

Pel que fa a la resta de membres de l’executiva, al costat de Jordi Fàbrega hi destaquen noms com el conseller de Territori, Damià Calvet; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs; la també diputada a Madrid Míriam Nogueras; el president del Grup Parlamentari de Junts, Albert Batet, i el cap de campanya de Carles Puigdemont a les darreres eleccions europees, Aleix Sarri. També en formaran part Josep Andreu, Maria Àngels Cabasés, Violant Cervera, Francesc Colomé, Gemma Geis, Joaquim Jubert, Aurora Madaula, Toni Morral, Irene Negre, Marcel Padrós i Mònica Sales.

Per a la definició d’aquesta nova executiva s’havia presentat una segona candidatura, però ha estat descartada per un defecte de forma, per la qual cosa la proposta de Puigdemont ja té garantida l’elecció. Aquesta alternativa era liderada per Josep Sort i proposava Enric Solé i Maria Teresa Vilarrasa com a secretaris d’organització i finances, respectivament.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell