Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega escollit cap de llista de Junts per la Seu d’Urgell a les eleccions municipals de 2023

Dissabte 18 de juny a les 18h, al Pati de la Biblioteca Sant Agustí, es presentarà el cap de lista en l'acte #laSeudelSí amb la presència de les alcaldesses de Vic i Girona

Jordi Fàbrega i Sabaté, alcalde de la Seu d’Urgell entre el juny de 2019 i el setembre de 2021 i actual vicealcalde de la ciutat, tornarà a encapçalar la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del maig de 2023. Així ho van decidir per unanimitat els associats de la formació en el procés d’elecció que es va realitzar durant aquest mes de maig. 

Fàbrega es presentarà com a candidat a la reelecció aquest dissabte 18 de juny a la tarda en un acte en el qual estarà acompanyat per Marta Madrenas, alcaldessa de Girona i Anna Erra, alcaldessa de Vic. Totes dues són referents municipalistes de Junts per Catalunya i a més, comparteixen grup amb Fàbrega al Parlament de Catalunya.

L’alcaldable estarà acompanyat pel seu equip municipal i convida a tothom a assistir a l’acte “que ha de servir per explicar feina feta i sobretot els objectius que junts hem d’assolir els pròxims anys per la ciutat de la Seu”, ha explicat Fàbrega.

L’acte, sota el lema #laSeudelSí, vol emfatitzar la manera de governar de Junts per la Seu: treballar en positiu i sumant per fer una ciutat cada dia millor.

ACTE: #laSeudelSí

Presentació de Jordi Fàbrega com a candidat a alcalde pel 2023

AMB LA INTERVENCIÓ DE:
– Marta Madrenas, alcaldessa de Girona
– Anna Erra, alcaldessa de Vic
– Jordi Fàbrega, vicealcalde de la Seu d’Urgell

DIA: 18 de juny de 2022
HORA: 18h
LLOC: Pati de la Biblioteca de Sant Agustí

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell