Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega es reuneix amb el President Puigdemont a Waterloo

Jordi Fàbrega es reuneix amb el President Puigdemont a Waterloo

El passat dissabte 10 de novembre el candidat a l’alcaldia per Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, es va reunir, acompanyat per l’actual alcalde de la Seu Albert Batalla, amb el President Puigdemont a Waterloo.

En la reunió es va presentar al President les idees claus de la candidatura de Junts per la Seu, un projecte del qual es va destacar “el seu caràcter transversal i incloent, on diferents sensibilitats treballaran per seguir millorant la ciutat i la seva qualitat de vida en benefici de tots els seus ciutadans”. El President va destacar la importància que ha aconseguit la Seu en els darrers anys “com a referent del Pirineu i el seu compromís amb el país”, i els ha encoratjat “a seguir treballant per seguir adaptant-se als nous temps, fent confluir la qualitat de vida que l’entorn de l’Alt Urgell ofereix amb les tecnologies de la informació i la comunicació que connecten el món”. En aquest sentit Jordi Fàbrega ha manifestat l’objectiu d’aconseguir que la ciutat sigui un referent en qualitat de vida per poder retenir el talent i atreure’n de forani; al mateix temps que es materialitza l’adaptació a nous mercats de treball, aconseguint generar oportunitats laborals per a tots els ciutadans.

L’actual alcalde i l’alcaldable han aprofitat la visita a Bèlgica per reunir-se també amb els Consellers de Cultura i de Salut a l’exili, Lluís Puig i Toni Comín. Amb ambdós han comentat diferents temes dels seus respectius àmbits que afecten a la ciutat i al país.

En aquest conjunt de trobades es va ressaltar de nou, la injustícia i l’anormalitat democràtica que suposa tenir part del Govern de Catalunya a la presó o bé a l’exili i Fàbrega va comprometre’s en fer que “la Seu d’Urgell continuï sent un referent en la defensa dels drets democràtics del país i la denúncia de les injustícies polítiques”.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell