Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu, felicita al padrí Antonio Martínez López pels seus 100 anys

L'homenatjat ha rebut a mans de l'alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i del regidor de l'equip de govern, Francesc Viaplana, la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya

Aquest migdia l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor de l’equip de govern, Francesc Viaplana, han lliurat al padrí Antonio Martínez López la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya per haver fet recentment 100 anys. Fàbrega i Viaplana li han lliurat un ram de flors i l’han felicitat en nom de tota la Corporació municipal.

L’acte de lliurament de la medalla al padrí centenari ha tingut lloc a la Llar de Sant Josep, on viu l’homenatjat, que ha estat acompanyat per bona part de la seva família.

Antonio Martínez López, nascut a Jaén (Andalusia) ara fa anys, i ha viscut des de ben jove entre Andorra i la Seu d’Urgell, té 4 fills, 8 néts i 11 besnéts. La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell