Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Joan Llobera ocuparà el sisè lloc a la candidatura de Jordi Fàbrega amb Junts per la Seu

El coordinador del Servei de manteniment de l’Hospital de la Seu, serà el candidat número sis la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig

Joan Llobera i Santmartí és originari d’Albesa, té 45 anys i és treballador de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell des dels 23 anys on ha desenvolupat diverses responsabilitats a l’àrea de manteniment del centre assistencial urgellenc fins a esdevenir-ne el coordinador.

A banda de la seva vessant professional, Llobera també té una àmplia trajectòria dins l’àmbit esportiu i escolar de la ciutat. Ha jugat a futbol a diversos equips del territori, entre ells el Coll de Nargó, l’Andorra, el Castellciutat i la Seu d’Urgell i va ser entrenador del futbol base de l’Escola de Futbol Urgèlia, així com del primer equip del Castellciutat. A més és habitual veure’l participant en les proves esportives de muntanya (trial running o BTT) de la comarca. Actualment és membre del Consell Escolar de l’escola Mn. Albert Vives, i, des de fa 4 anys, és el cap local del Partit Demòcrata de Catalunya de la Seu d’Urgell.

Llobera s’incorpora al projecte de Junts per la Seu, segons les seves paraules, “per treballar pels urgellencs i les urgellenques i augmentar la qualitat de vida de la gent de la Seu”. “M’agradaria també millorar les zones peatonals i aconseguir una ciutat més tranquil·la, per gaudir-la”, ha afegit Llobera.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “és un luxe per a nosaltres poder incorporar el Joan Llobera a l’equip de Junts per la Seu. És un treballador incansable i molt coneixedor de tots els temes esportius de la ciutat i la comarca”. “A més, el seu caràcter obert, dialogant, i la seva actitud sempre positiva per afrontar els problemes, segur que ens ajuda a encarar els reptes de la legislatura amb el millor tarannà possible”, conclou Fàbrega.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell