Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Joan Llobera, nou regidor de Junts per la Seu a l’Ajuntament urgellenc

Llobera, que pren el relleu de Xavier Estival, s’incorpora al govern municipal "amb molta il·lusió i vocació de servei" assumint les regidories de Participació ciutadana, Innovació tecnològica, Joventut i Barris

Joan Llobera i Santmartí ha pres possessió durant el ple municipal del mes de juliol celebrat aquest dilluns com a nou regidor de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Llobera, de 46 anys casat i amb dos fills, és tècnic de manteniment i coordinador del servei de manteniment del Sant Hospital. Va ocupar la sisena posició de la candidatura de Junts per la Seu, és el cap local del Partit Demòcrata, forma part de diverses entitats de la ciutat, és president del Consell Esportiu de l’Alt Urgell i membre del Consell escolar del col·legi Mn. Albert Vives. Llobera és una apassionat de la Seu i un gran amant de la natura i l’esport.

El nou regidor, que s’ha mostrat “molt il·lusionat i amb moltes ganes de treballar per la ciutat” pren el relleu de Xavier Estival que va renunciar a la seva acta de regidor en el darrer ple per motius professionals. Llobera assumirà les responsabilitats d’Estival al govern municipal de la Seu d’Urgell i, per tant, encapçalarà les àrees de Participació ciutadana, Innovació tecnològica, Joventut i Barris.

En la seva presa de possessió, el nou regidor ha manifestat que “no esmerçarà esforços per treballar per fer una ciutat millor, especialment en un moment difícil com el que ens toca viure fruit de la crisi del COVID-19”. “Ho faré sempre amb una plena vocació de servei als meus veïns i veïnes”, ha conclòs Llobera.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell