Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Joan Gurrera serà el número tres de Jordi Fàbrega a la candidatura de Junts per la Seu

L'enginyer de camins, canals i ports, serà el candidat número tres a la llista de Junts per la Seu, liderada per Jordi Fàbrega, per a les eleccions municipals del 26 de maig a la Seu d'Urgell

Joan Gurrera i Lluch, nascut a Mataró, té 59 anys, és enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un Postgrau en Enginyeria per al Desenvolupament Humà per la Universitat Oberta de Catalunya.

Va arribar a la Seu d’Urgell fa 30 anys, on va treballar durant 7 anys al Consell Comarcal com a coordinador d’infraestructures i posteriorment fou gerent d’Iniciatives Alt Urgell, SA. Després fundà a la Seu l’empresa consultora URBEG SLP, on segueix treballant. És membre de la Comissió d’Urbanisme de l’Alt Pirineu. En tots aquests anys ha acumulat una àmplia experiència en el camp de l’enginyeria civil i l’urbanisme, especialment al Pirineu. A la Seu va projectar, entre altres, la portada d’aigua des del riu de Bescaran, els col·lectors a la depuradora i diverses urbanitzacions. Actualment, i entre altres, està dirigint l’estadi per al mundial de rodeo de Sort, redactant el pla parcial de l’ampliació de la Corporació Alimentària de Guissona, una urbanització per a 400 habitatges al Maresme i un parell més a la Cerdanya.

A en Joan Gurrera li agrada dedicar el temps lliure a la seva família i a fer senderisme per la comarca. Però també està molt implicat en diferents activitats solidàries, tant a casa nostra (forma part de la Seu Solidària), com a l’estranger (és membre d’Enginyers Sense Fronteres, havent realitzat diversos projectes a la nostra agermanada Santa Rosa del Peñón a Nicaragua).

La incorporació de l’enginyer al projecte ve donada, segons el propi Gurrera, “per voluntat de servei a la meva ciutat i per a tornar-li part del tant que m’ha donat”. “La Seu és una ciutat amb una alta qualitat de vida, però l’hem de fer més capital del Pirineu, amb més infraestructures i més serveis” afegeix Gurrera.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “l’aportació que fa en Joan al projecte de Junts per la Seu és cabdal, tant en l’àmbit de l’urbanisme i les infraestructures, com en la seva experiència en entitats socials i del tercer sector”. Fàbrega ha ressaltat que “comptar amb una persona de reconegut prestigi professional i personal com el Joan Gurrera és una garantia que el futur de la Seu estarà en bones mans”.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell