Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Fàbrega destaca les millores en salut assolides amb Argimon

L’exconseller de Salut visita la Seu amb el candidat a l’alcaldia de Junts

El candidat a l’alcaldia de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, ha posat en relleu les fites assolides en matèria de salut durant la legislatura que ara acaba. Ho ha fet aprofitant la visita a la ciutat de l’exconseller Josep Maria Argimon, amb qui es va treballar “molt colze a colze”, ha manifestat l’alcaldable. 

Entre les millores aconseguides hi ha el nou CAP de la Seu d’Urgell, el consultori de Castellciutat, l’establiment d’una base permanent del Grup d’Actuacions Especials de  Bombers (GRAE) a l’aeroport amb un metge o metgessa del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), l’heliport nocturn pel SEM també a l’aeroport, la signatura del conveni sanitari amb Andorra que permet ampliar les prestacions sanitàries que l’Hospital de Meritxell presta als ciutadans de l’Alt Urgell i el Pirineu i l’inici del camí que ha de concloure amb el nou Hospital Comarcal de l’Alt Urgell als terrenys darrera de Bombers. 

“Tot això havent de gestionar la crisis sanitària més greu de l’últim segle, la pandèmia de Covid-19”, ha posat en relleu Fàbrega, durant la qual l’aleshores alcalde va estar informant diàriament la població sobre l’evolució de la pandèmia i adoptant les mesures pertinents en cada moment.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell