Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Fàbrega destaca la importància del lideratge de la Seu per garantir les inversions necessàries “i que es facin bé”, a l’últim debat electoral, organitzat per RàdioSeu

El candidat a l’alcaldia de Junts defensa la feina feta el darrer mandat en el debat d’alcaldables de RàdioSeu

El candidat de Junts a l’alcaldia de la Seu d’Urgell i Castellciutat, Jordi Fàbrega, ha destacat la importància del futur lideratge de la Seu a l’hora de tirar endavant els equipaments que han de veure la llum la propera legislatura i que s’han començat a gestar els darrers quatre anys. “El lideratge a l’Ajuntament de la Seu és clau per garantir que aquestes inversions es facin i es facin bé”, ha asseverat en el debat d’alcaldables que ha organitzat Ràdio Seu aquest dijous.

Així, ha assenyalat que del resultat que surti de les eleccions d’aquest diumenge en depenen la unitat sociosanitària, l’equipament de pisos tutelats amb places i centre de dia a l’Horta del Valira, el Centre de Salut Mental i especialment el nou Hospital, que “són inversions treballades en aquest mandat i fonamentals per Junts en l’àmbit de l’atenció a les persones per als propers anys”, ha dit Fàbrega.

També són importants les polítiques d’habitatge. “Impulsarem pisos a preu assequible a la parcel·la municipal que tenim a l’Horta del Valira i també veuran la llum els 10 habitatges de Cal Pensament, com també els habitatges que treballem conjuntament amb Hàbitat Tres i amb l’Agència Catalana de l’Habitatge”, ha enumerat Fàbrega els projectes per crear vivenda. 

Així mateix, ha recordat les principals apostes en l’àmbit de la promoció econòmica: la redinamització del centre històric, amb la creació de l’Oficina d’Atenció Empresarial i de l’Àrea de Promoció Econòmica Urbana; la candidatura de la Catedral com a Patrimoni Mundial de la Unesco; INEFC i convertir la Seu en la capital dels esports a l’aire lliure; la creació de sòl industrial; i l’aposta tecnològica amb el Hub a la Ciutadella de Castellciutat.

Finalment, el candidat a l’alcaldia ha defensat la feina feta la darrera legislatura, en la qual “s’ha sembrat la llavor” de molts dels projectes que han d’acabar de veure la llum els propers quatre anys. “En aquest mandat hem aconseguit 25 milions d’euros d’inversions, 17 dels quals s’invertiran durant el proper mandat”, ha recordat Fàbrega.

Per acabar, després de recordar la feina feta durant la pandèmia i els reptes assolits com el nou CAP o l’arribada d’INEFC, ha defensat que “des de Junts, amb un equip excepcional, volem liderar els propers quatre anys a la Seu per fer realitat aquests projectes i oferir els serveis i oportunitats que ens mereixem”. 

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell