Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Fàbrega demana suport per afrontar “amb garanties els projectes vitals pel futur de la Seu”

El nou Hospital Comarcal, la residència, l’habitatge, el Centre històric, la consolidació dels estudis universitaris, les oportunitats de creixement i la creació d’ocupació, prioritats de l’equip de Junts

El candidat de Junts per la Seu a l’alcaldia; Jordi Fàbrega, ha fet una crida als urgellencs i urgellenques a donar-li el suport per poder afrontar “amb garanties els projectes vitals pel futur” de la ciutat. “Perquè ens hi juguem el futur” de la Seu, ha afegit. Infraestructures com el nou Hospital Comarcal, l’equipament de serveis per a la gent gran a l’Horta del Valira i totes les oportunitats de creixement econòmic i d’habitatge, entre les quals la dinamització del centre històric i que han de permetre que el jovent pugui desenvolupar el seu projecte vital a la Seu i Castellciutat, i la consolidació dels estudis universitari, son alguns dels projectes que s’han destacat en l’acte de final de campanya que Junts ha celebrat aquest dijous.

Fàbrega ha posat en relleu la importància del moment en què es troba la ciutat per al desenvolupament d’equipaments cabdals que han de contribuir a la millora del dia a dia dels veïns de la Seu i Castellciutat. “Ens hi va el futur, les oportunitats per tothom, sobretot pel nostre jovent i els serveis per tothom, sobretot per la nostra gent gran”, ha manifestat apuntant que no és només els propers quatre anys, sinó que va més enllà, doncs depenent de qui lideri l’Ajuntament els propers quatre anys la Seu tindrà un hospital o un altre, uns equipaments o uns altres. “És això el que ens juguem aquest diumenge”, ha reblat.

Junts ha omplert la sala Sant Domènec en el seu acte de fi de campanya electoral. Ha estat un acte innovador i emotiu, que ha començat amb la veu de Jordi Fàbrega descrivint el seu “somni” de “la Seu que et mereixes”. Després de presentar el què es vol fer, el qui -l’equip de “persones decidides, apassionades, treballadores, professionals, amb vocació de servei i amb ganes de dedicar els millors anys de la seva vida a la Seu i Castellciutat”- i el com es farà, Fàbrega ha demanat la confiança per poder culminar tots aquests projectes cabdals per a la ciutat i que definiran la Seu “de les properes dècades”.

Diversos membres de l’equip han estat els encarregats de presentar el principals punts del programa, marcant també quina responsabilitat podrien exercir cada un d’ells en cas que Junts obtingui els suports necessaris per liderar i governar la ciutat. 

“Vam sortir de la pandèmia perquè no ens vam fallar, i estic convençut que ara tampoc ens fallarem”, ha sentenciat el candidat a l’alcaldia, afegint que “necessitem que aquest diumenge omplim les urnes de vots per Junts per la Seu, perquè Junts farem la Seu i el Castellciutat que ens mereixem”. 

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell