Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Fàbrega demana la confiança dels urgellencs per fer realitat “la Seu que et mereixes”

Junts per la Seu dóna el tret de sortida a una campanya electoral que espera positiva i de debat d'idees

El candidat a l’alcaldia de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, ha començat aquesta mitjanit la campanya electoral demanant la confiança dels urgellencs per fer realitat “la Seu que et mereixes”. Aquest és el lema escollit, entenent que “la Seu que et mereixes és la Seu que tots ens mereixem”, i que la formació entén que és “una Seu amb més vida, més dinamisme, més empenta, una ciutat que sigui llar, que s’obri al món i que aposti per la innovació i el futur”, alhora que és “exemple de convivència, igualtat, dinamisme i prosperitat”.

En aquest sentit, Fàbrega ha assenyalat que “proposem un projecte ambiciós” i que vol “posar la ciutat al centre de les decisions”, comptant amb la participació i la implicació dels veïns. És un projecte “per a tothom” i “per fer de la Seu la teva llar”. 

Si bé al llarg dels propers dies Junts per la Seu anirà desgranant el seu programa i detallant el seu projecte per a aquesta legislatura, Fàbrega ja ha apuntat que treballaran perquè la Seu i Castellciutat siguin “referents en qualitat de vida, natura, esport, salut, sostenibilitat, gastronomia, patrimoni, turisme, comerç, cultura i tradicions”, i ofereixin “els millors serveis i equipaments”, impulsin el desenvolupament econòmic i alhora “facin costat al sector primari, com a capital del formatge que som”. En definitiva, “una ciutat que garanteixi el benestar i la qualitat de vida de tots els seus habitants”, amb oportunitats per al jovent i “els millors serveis per envellir-hi”, ha resumit el cap de llista.

Fàbrega, acompanyat de membres de la candidatura, familiars i amics, ha penjat aquesta mitjanit el cartell electoral al passeig Joan Brudieu, donant així el tret de sortida a una campanya electoral que confia que es caracteritzi pel “debat d’idees i el to positiu”.

Coincidint amb l’inici de campanya també s’ha fet públic l’espot de campanya, amb la participació de les primeres posicions de la candidatura:

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell