Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Fàbrega crida als urgellencs a confiar en un “equip capaç d’afrontar els grans reptes de futur de la Seu i Castellciutat”

Junts per la Seu d'Urgell presenta una llista amb “talent, experiència i il·lusió per fer una ciutat millor” en un acte al Pati de la Biblioteca Sant Agustí

El pati de la Biblioteca de Sant Agustí, ple de gom a gom, ha estat l’escenari escollit per Junts per la Seu per presentar, aquest dijous al vespre, l’equip amb què concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’un equip transversal i “amb talent, experiència i il·lusió per fer una Seu millor”, tal i com ha destacat el candidat a l’alcaldia, Jordi Fàbrega, que ha aprofitat per fer una crida als urgellencs a confiar en un “equip capaç d’afrontar els grans reptes de futur de la Seu i Castellciutat”.

Després de fer un repàs algunes de les fites assolides en aquesta darrera legislatura -s’ha reduït l’atur en una setantena de persones, s’ha crescut amb més de 700 nous habitants, i s’han fet realitat projectes “vitals”, com INEFC Pirineus, el CAP i les primeres passes del nou Hospital Comarcal de l’Alt Urgell- Fàbrega ha destacat el “repte majúscul de consolidar projectes cabdals per a la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu”.

Entre altres,  el cap de llista de Junts per la Seu ha citat la dinamització del centre històric, potenciar l’habitatge i revitalitzar projectes claus econòmics com la candidatura de la catedral a patrimoni de la humanitat per la UNESCO, consolidar INEFC Pirineus, potenciar el sector de l’esport i el sector primari, i el hub tecnològic a Castellciutat. Uns reptes “que son fonamentals pel futur i que, en funció de qui els lideri, marcaran el futur de la ciutat, els serveis que oferim i les oportunitats pels nostres fills”, ha destacat Fàbrega fent una crida als urgellencs a fer confiança a l’equip que encapçala.

L’acte ha comptat amb la presentació de Ramon Aril, regidor de l’Ajuntament de la Seu entre el 1987 i el 1999, que ha manifestat que ha destacat que l’equip, al que se suma i que lidera Fàbrega, “està pensat no per guanyar, sinó sobretot per governar bé la Seu i especialment Castellciutat”. Aril ha destacat la diversitat que caracteritza l’equip, de “diferents espais polítics, joves, grans i d’àmbits d’expertesa molt diferents”. Al parer de l’exregidor, “la suma de perfils diferents és el que ens fa grans”.

El cap de llista ha estat l’encarregat de presentar el seu equip, que està “decidit a treballar per aquesta Seu que ens mereixem, i al mateix temps tenint cura del dia a dia, de temes importants com la neteja i la seguretat, que hem de reforçar”.

Així, Fàbrega ha anat cridant i presentant a tots els membres de la llista en ordre invers. Tots ells han destacat algun aspecte pel qual volen treballar per la Seu: Isidor Alberich ha fet referència a l’esport, Montse Bonet ha parlat de Salut, Jordi Rubio de promoció econòmica, Enri Vidal ha fet menció l’envelliment, Lourdes Santos ha parlat d’Educació, Joan Vilarrubla de la promoció del sector primari i la més jove de la llista, Jana Cortés, ha fet referència a les polítiques de joventut. Roger Gravet, el número 10 de la llista, no ha pogut assistir a l’acte.

Marta Roca ha fet referència a les polítiques d’Educació, David Manzanera de la qualitat de vida, Inés Vilà de Salut i serveis socials, Marc Moragues de Cultura i Urgell Isús del centre històric i de les seves oportunitats. En la mateixa línia, Joan Llobera ha  parlat dels barris i les oportunitats, igual que Carme Espuga. Joan Gurrera ha fet referència a les polítiques d’habitatge i del nucli de Castellciutat n’ha parlat el propi Fàbrega.

També han participat a l’acte de presentació de la candidatura els suplents de la llista: Xavi Estival, Olga Travesset, Josep Diviu, Juani Menduiña, Arnau Navines, Cristina Romero, Joan Gombau, Betty Martínez, Félix Gómez i Antonieta Solé.

L’acte ha clos, després del parlament de Fàbrega, amb una fotografia de família.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell