Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Es celebra un Ple extraordinari per aprovar el Pla d’estabilització de l’ocupació temporal de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

Aquest Pla, aprovat gràcies al lideratge i la feina de la regidora de Recursos Humans i administració municipal, Carme Espuga, compta amb el consens dels representants dels treballadors municipals i la mesa paritària

Avui s’ha celebrat un ple extraordinari que ha permès aprovar el Pla d’estabilització del personal interí de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Aquest pla respon a modificació legal que intenta reduir la taxa de temporalitat dels treballadors públics per sota del 8% i, per això, possibilita canviar contractes temporals per fixes, estabilitzant determinades places, i fixa fins a finals del 2024 per aconseguir-ho. 

Per tal d’elaborar aquest pla s’ha fet moltíssima feina, liderada per la regidora de Recursos Humans i administració municipal, Carme Espuga, i tot el Departament de Recursos Humans amb la seva cap de Departament, Gemma Clotet. I òbviament també amb la col·laboració i la feina intensa dels representants dels treballadors municipals a la mesa paritària, i amb el consens dels grups municipals a l’oposició. 

Al plenari s’ha aprovat una modificació de la plantilla municipal per aplicar les modificacions proposades pel pla d’estabilització consensuat per mesa paritària. Concretament, permetrà funcionaritzar 11 places que actualment estaven en règim laboral i estabilitzar-ne unes altres 68 places: 56 d’aquestes es podran dur a terme amb concurs de mèrits i 12 amb concurs d’oposició, per les característiques de cadascuna de les places i en funció els diferents articles de la llei. Des d’ara fins a final del 2024 s’aniran convocant totes aquestes places per tal que siguin ocupades de forma fixa, tal com preveu el pla aprovat avui. 

Un pla d’estabilització que demostra el seu consens en ser aprovat per unanimitat de tots els grups del consistori municipal. 

És un pas important per millorar les condicions laborals de tots els nostres treballadors i treballadores, i per tant, agraïm l’esforç negociador de totes les parts implicades. I volem posar en valor la feina ingent de la regidora Carme Espuga per aconseguir aquesta rellevant fita amb aquest consens amb els treballadors i la resta de grups, fet que demostra el seu tarannà negociador i la nostra voluntat d’arribar a acords satisfactoris per totes les parts.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell