Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

El dimarts 1 de setembre es reprèn el mercat setmanal de la Seu d’Urgell

Després que se suspengués durant tres jornades a causa dels rebrots de la COVID-19, es torna a reprendre davant els resultats força favorables del cribratge massiu

A partir del pròxim dimarts 1 de setembre tornarà a organitzar-se el mercat setmanal de la Seu d’Urgell, després que els resultats del cribratge massiu a la població que s’han dut a terme a la nostra ciutat estan donant resultats força favorables.

Tot i això, cal no relaxar-se perquè encara hi ha un nombre elevat de persones positives de COVID-19 i de gent aïllada a casa per contacte directe. Per això, amb l’objectiu que la situació epidemiològica es pugui controlar bé és convenient aplicar les mesures preventives, aprovades pel PROCICAT en els plans sectorials dels mercats setmanals.

Aquestes són les mesures que s’aplicaran en el reinici del mercat setmanal que té llocs els dimarts i els dissabtes a la Seu d’Urgell:

  • Es torna a fer dues ubicacions diferents: parades alimentàries al Passeig Joan Brudieu i parades de tèxtil i complements al carrer Major. Això ajudarà a no aglutinar tots els visitants en un únic espai.Les parades alimentàries al Passeig Joan Brudieu es trobaran ubicades en el mateix lloc establert la primera vegada que van ser en aquest espai. Es realitzarà la neteja i desinfecció de les zones ocupades, abans i després de cada mercat, així com la desinfecció de superfícies verticals. Aquestes tasques de neteja tindran lloc de 5 a 5:45 hores del matí.
  • A les parades alimentàries els compradors no podran fer autoservei, ja que mentre la situació sigui d’alt risc, cada parada haurà de servir el seu gènere i, en el cas que no es compleixi, s’establiran sancions al respecte. Per tal de gestionar millor aquesta mesura, l’Ajuntament proporcionarà tanques perquè cada paradista pugui establir perímetres dins la seva parada.
  • Pel que fa a les parades no alimentàries, els paradistes hauran de vetllar perquè les persones que hi entrin utilitzin gel hidroalcohòlic abans de tocar qualsevol producte i garantir els 2 m2 per persona.
  • S’instal·larà cartells informatius de les mesures preventives a les entrades del mercat, reforçant les premisses de distancia, higiene de mans i mascareta. També es col·locaran dispensadors de gels hidroalcohòlics a les entrades naturals del mercat.
  • La Policia Municipal vetllarà pel compliment de les mesures preventives i de seguretat, tant dels visitants com de les parades.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell