Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Comunicat de JxCat en relació a la Presidència del Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Comunicat del grup de Junts per Catalunya al Consell Comarcal de l'Alt Urgell

El grup de Junts per Catalunya al Consell Comarcal de l’Alt Urgell comunica:

Enfront a la petició formulada pel grup d’ERC al Consell Comarcal de cercar una solució pel conflicte generat en el sí de l’equip de govern de l’ens, arran de la possibilitat de l’aplicació d’un ERTO temporal als menjadors escolars de l’Alt Urgell a causa del coronavirus

  • El president del Consell Comarcal, Miquel Sala, assumint la seva responsabilitat en els fets, ha posat el càrrec a disposició del partit.
  • El grup de Junts per Catalunya admet l’errada en la gestió inicial de la crisi, i assumeix les conseqüències que se’n pugui derivar.
  • El grup de Junts per Catalunya considera, donada la importància de la qüestió, que és necessària una deliberació amb el conjunt de càrrecs electes de l’agrupació a la comarca.
  • Donat el greu moment d’alerta sanitària que està vivint el país, no es pot celebrar cap trobada per examinar la situació per no posar en risc la governança dels municipis de la comarca.
  • El grup de Junts per Catalunya postposa la reunió fins que s’aixequi l’actual estat d’alarma. Així ho ha comunicat al grup d’ERC, socis de govern a l’ens comarcal.
  • El grup de Junts per Catalunya considera que en aquests moments és imprescindible gestionar la crisi sanitària amb màxima responsabilitat i no prendre decisions precipitades que podrien afectar la governabilitat de les institucions públiques.
  • El grup de Junts per Catalunya ha pres el compromís amb els seus socis de govern a l’ens comarcal que tan bon punt s’aixequin les mesures d’excepcionalitat, donarà una resposta a la petició d’ERC.

Junts per Catalunya al Consell Comarcal remarca que s’ha descartat l’aplicació de l’ERTO temporal als menjadors escolars de la comarca, gestionats per l’empresa pública IAUSA, tal com es va fer saber al conjunt dels treballadors afectats.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell