Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

Carme Espuga ocuparà el quart lloc a la candidatura de Junts per la Seu

L'urgellenca, fortament vinculada a entitats cíviques i esportives de la ciutat, es suma al projecte liderat per Jordi Fàbrega per a les eleccions municipals del 26 de maig a la Seu d'Urgell

Carme Espuga Vilaginés, administrativa, serà la candidata número quatre a la llista de Junts per la Seu per a les eleccions municipals del 26 de maig. Espuga, nascuda a la Seu d’Urgell, té 46 anys i es va formar com a administrativa al col·legi la Salle de la Seu d’Urgell. Es va dedicar professionalment durant 23 anys al sector de la banca a la Seu, i posteriorment ha treballat a l’ajuntament de les Valls del Valira i al de la Seu d’Urgell (pel que coneix bé l’estructura administrativa de la principal institució de la ciutat) i actualment treballa a l’oficina comarcal del DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) a l’Alt Urgell.

Però a banda d’això, Espuga destaca per tenir una àmplia trajectòria liderant diferents entitats cíviques i esportives de la Seu. Per exemple, fa 9 anys que està vinculada a l’AMPA de l’escola Mn. Albert Vives, on és l’alma mater (ha estat la tresorera 4 anys i els últims 3 n’és la presidenta), apostant per projectes exitosos com la implantació de la robòtica a l’escola. I és també actualment la secretària del CHPA Cadí la Seu.

Espuga s’incorpora al projecte de Junts per la Seu, segons les seves paraules, “per treballar per revertir les deficiències de la nostra ciutat”. “M’imagino una ciutat més ben connectada i que tothom ens situï al mapa”, afegeix Espuga.

Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Fàbrega ha explicat que “estem molt contents de poder incorporar a la Carme Espuga al projecte de Junts per la Seu, ja que és una persona molt treballadora i la seva experiència en el món de la banca i darrerament dins del sector públic serà molt important per afrontar els reptes de la legislatura”. Fàbrega ha ressaltat que “tots els que hem tingut el plaer de compartir projectes dins de l’AMPA de l’escola sabem perfectament del que és capaç de fer, amb la seva professionalitat, la seva energia i la seva entrega incansable.”

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell