Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’Alt Urgell i Andorra recuperen dilluns la mobilitat transfronterera

El Govern limita la mobilitat a la comarca tota la setmana des de dilluns i fins l'11 de gener. Es manté en 6 el número de persones que es podran trobar, amb l'excepció dels festius de Nadal, que s'amplia a 10

L’Alt Urgell i el Principat d’Andorra recuperaran dilluns la mobilitat transfronterera a tots els efectes. El vicepresident en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, han anunciat aquest divendres al matí que Catalunya assimilarà Andorra a la comarca de l’Alt Urgell pel que fa a l’aplicació del Pla de Reobertura i que, per tant, els dos territoris seran tractats com un de sol pel que fa a la circulació.

El Govern manté en 6 el número de persones que es podran trobar i l’amplia fins a les 10 els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener, amb un màxim de dues bombolles de convivència. La mobilitat quedarà restringida des d’aquest dilluns i fins a l’11 de gener a l’àmbit comarcal durant tota la setmana, amb l’excepció de si es treballa, es visiten familiars, es va a una segona residència o a un hotel. També es podrà sortir del perímetre de Catalunya per a trobades familiars.

El toc de queda es manté entre les 22 h i les 6 matí, amb l’excepció de la nit de nadal i Cap d’any, que s’allarga fins a la 1 de la matinada, i la nit de Reis, que es fixa a les 23 hores.

Andorra “s’integra” a l’Alt Urgell i la mobilitat es regirà per les mateixes mesures.

Per circular pel territori català cal complimentar el certificat d’autoresponsabilitat que han posat a disposició les autoritats catalanes a  https://certificatdes.confinapp.cat/

Aquestes mesures estan subjectes a revisió segons l’evolució de la situació epidemiològica.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell