Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’Ajuntament de la Seu atorga 40.000€ en ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes del centre històric de la ciutat i Castellciutat

L’import total atorgat, una vegada tancat el termini de presentació de les 17 subvencions concedides, és de 38.399€.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, una vegada tancat el termini de presentació de sol·licituds, atorga en aquesta darrera convocatòria un total de 38.399€ en ajuts per a la rehabilitar i repintar porxos i façanes d’edificis dels carrers Major i dels Canonges, així com carrers adjacents, i també carrers del poble de Castellciutat.

De les 18 sol·licituds presentades, s’han concedit un total de 17 subvencions16 al centre històric de la Seu per un valor de 36.036€, i 1 a Castellciutat que ascendeix a 2.363€.

Aquestes subvencions, que tenen com a objectiu dinamitzar i potenciar tot el centre històric, compten amb una partida pressupostària de 30.000€, dels quals com a mínim 10.000€ s’adrecen a les sol·licituds de Castellciutat. Val a dir, però, que en el darrer ple del mes de novembre es va aprovar una modificació de crèdit per donar cabuda a totes les peticions que complien amb els requisits fixats a les bases d’aquesta convocatòria.

Les subvencions que s’atorguen cobreixen un màxim de 85% del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. L’import màxim de la subvenció és de 2.000€ si l’edifici té una única façana, i de 3.000€ si en té més d’una.

La pintura que es faci servir per repintar s’haurà de fer amb el color o colors determinats a la normativa urbanística municipal.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell