Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova, durant el Ple de setembre, l’inventari de camins de la ciutat

Al mateix Ple es va debatre una moció de l'equip de govern per reprovar l'actuació del govern espanyol en la fugida del rei emèrit Joan Carles I

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar ahir al Ple d’ahir al vespre l’inventari de camins municipals, pràcticament per unanimitat, el rebre únicament l’abstenció del regidor Carlos Guàrdia, ja que va participar-hi com a professional en la seva elaboració durant la passada legislatura. Aquest inventari és una eina bàsica per a la defensa dels camins públics de la xarxa viària del municipi, que va iniciar-se a l’anterior legislatura amb la iniciativa de l’alcalde Batalla i que ara s’ha aprovat definitivament.

En aquest mateix Ple es va aprovar la consignació pressupostària per permetre l’adaptació d’espais del Centre Cívic el Passeig per poder acollir l’activitat del personal d’atenció primària contra la pandèmia de la COVID-19, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció dels grups de CxlS i la CUP. I, per unanimitat, les delegacions al nou regidor de Junts per la Seu, Joan Llobera, com a representant municipal als òrgans depenents i no depenents de l’Ajuntament, que abans ocupava Xavier Estival. Tanmateix es va aprovar, a proposta de la tinent alcalde de Desenvolupament Local, Mireia Font, la pròrroga de un mes per a poder disposar dels diners de la tarja moneder fins el 30 de novembre del 2020.

L’única moció presentada al Ple, per part de Junts per la Seu i ERC, per retirar els honors a Joan Carles I i per reprovar l’actuació del govern espanyol en la seva fugida, va ser aprovada amb els vots a favor de Junts per la Seu, ERC i la CUP, i l’abstenció de CxlS. D’aquesta manera, l’Ajuntament de la Seu es manifesta clarament en contra la monarquia (la institució pitjor valorada per la ciutadania de Catalunya) i reprova l’ajuda (i la despesa generada) amb la que el govern espanyol ha permès la fugida del rei emèrit per tal de no fer front a la justícia europea per les presumptes irregularitats econòmiques.

Prèviament al Ple es van celebrar les Juntes Generals de Parc del Segre i HIULS, on es van aprovar els comptes del 2019.

PLE TELEMÀTIC

Aquest Ple, degut a la situació epidemiològica per la COVID-19 (que l’alcalde Jordi Fàbrega va explicar en els informes d’alcaldia), es va realitzar de forma telemàtica, tot esperant que el proper Ple ordinari del 5 d’octubre ja es pugui celebrar de manera presencial.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell